Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne podejście kobiet i wymagania ich do seksu

Polecane posty

Gość gość

ostatnio czytałem na forum posta o tym jak faceci są słabi w łóżku że jak ? treść dotyczyła czemu faceci się nie starają w łóżku trochę mnie wkurza bo kobiety wymagają to zawsze! nie ważne co byś nie robił to chcą więcej, ale przejdę do sedna , ta kobieta pisała że czy jesteśmy dobrzy na pewno lepsi od kobiety tutaj wymienię kilka punktów za które przyznaję pkt. pierwsza sprawa kto więcej wysiłku wkłada żeby coś było w łóżku to facet się zawsze zdrowo musi na machać z godzinę lub 2 w tym czasie, a kobieta tylko rozkłada nogi albo ją sobie ustawiasz pod pozycję a ty Kolego mój n********lasz zdrowo bo musisz bo znajdzie sobie innego , w tym starciu 5 pkt dla faceta , a kobieta 1 pkt za oddychanie bo je to wykańcza nie mogą ciągle dochodzić i potrzebują chwilę przerwy ale tak oprócz tego nie mają żadnej aktywności fizycznej w łóżku żeby się zmęczyć , to facet lata jak ten pies ********* kiedyś mi się dziewczyna pytała czy jest ci dobrze czy nie jestem beznadziejna ? i co ja miałem powiedzieć że to ja z*********m całą noc z językiem do ziemi a potem śpie do południa a ona wstaje o 7-8 a ja dopiero 14-15 że nic nie robi tylko rozkłada nogi , więc gadanie typu czy dziewczyna dobra jest w łóżku jest złym określeniem , bardziej pytanie powinno paść takie czy zgadza się na pozycję które chcesz spróbować i czy lubi oral lub nie , bo reszta jest bez sensu bo KOBIETA NIC NIE ROBI ! mogę was urazić ale taka prawda, To facet się wstrzymuję od dojścia do godziny lub dłużej + wielki wysiłek fizyczny ( chodzi mi o seks ostry szybki i intensywny bo lekie pukanie się to faktycznie bardzo się gość zmęczy tyle co nic

Gość gość
samo rozebranie i udawanie, że nam się nie nudzi to robota

Gość gość
O i chciałbym zadać pytanie co wy panowie mówicie też kłamiecie że wasza partnerka jest dobra w łóżku ? Ale mi bycie dobrym nic nie robisz nie spocisz się tylko rozkłada nogi lub pod pozycję WOW ALE DUŻO! eeee.... k***** większej głupoty nie widziałem zadajecie czasem kobiety dziwne pytanie na które znacie odpowiedz że nic nie dajecie do seksu a się pytacie czy jesteście dobre to nie ma sensu wiecie o tym ? czy dowartościować się panie chcą ? od razu mówię uważam że większość takich kobiet jest ale też są kobiety co one skaczą i męczą się a wielki hrabia ******* położy się i powie ci skacz sobie bo ja jestem zmęczony to fakt można się wkurzyć

Gość gość
gość dziś fakt facet się poświęca dla kobiety a ta nic zero , ale kiedyś coś słyszałem że nie warto od kobiety czegoś oczekiwać bo tak tego nie otrzymasz , lepiej się skupić na hobby siłownia bieganie i tym podobne i nie inicjować seksu bo można się przejechać , bo zacznie ci gadać że tylko seks ci w głowie

Gość gość
Jestem kobieta. Dales mi do myslenia sporo racji masz kolego

Gość gość
gość dziś nie wiem czy mam się cieszyć że dałem ci zrozumienia okulary c***ewnie spadły i nie wierzysz że faceci kłamią bo tego oczekujecie takiej odpowiedzi a ona naprawdę jest inna

Gość gość
a myślisz, że wygodnie leżeć w jednej pozycji przez 15 minut jak książę nie może dojść?

Gość gość
Ja z 21::44 nigdy nie zadalam podobnego pytania bo mam poczucie ze jestem srednia w te klocki a jestem bodajze 5 jego kobieta wiec ma porownanie. Wiem ze takich pytan sie nie zadaje. Czasem jednak uslysze ze bylo wspaniale nieraz to widac takie rozanielenie wiem ze sie mu podobalo. Za lody mnie bardzo chwali ;-)

Gość gość
Taka prawda. Kobiety nic nie robią, to mężczyzna odwala 99% roboty.

Gość gość
A co mam robic jak rozloze nogi i dam dobre dojscie do szparki to jemu (facetowi)zostaje tylko mnie walic jak najmocniej i jak najglebiej zebym jak najwiecej orgazmow miala i przyjemnosci bo po to mu pozwolilam mie piepszyc

Gość gość
Ciekawy temat a umiera smiercia naturalna.podnosze