Gość gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2018 Witam Są tutaj osoby które majadoswidaczneie w zabawie typu cuckold ? , Pary , malzenstwa ? rogacze ? kochankowie ? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Vallvall Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2018 Chciał bym kiedyś tego spróbować ale jestem strasznie zazdrosnym facetem i obawiam się że nie mógł bym spojrzeć później na moją kobietę w taki sam sposób a to by wszystko zrujnowało. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2018 Vallvall dziś Tez tak mialem , mega zazdrosny jestem o zone , ale zgodzilem sie i patrzylem jak robi to z innym , bylem mega podniecony ale tez i bardzo zazdrosny , musialem z pokoju wyjsc na jakis czas zeby ochlonac . Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2018 prawdziwy cuckold to tylko z dobrze wyposarzonym murzynem z białym to tylko namiastka !!! Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2018 Praktykujemy od paru lat. A wiadomo, im piękniejsza żona tym rogi bardziej swędzą. Mnie swędzą bardzo. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2018 nie kazda babka chce z murzynem , nie jeden bialy tez potrafi dobrze pieprzyc Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2018 gość dziś pokaz zone , ile ma lat? Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2018 09.52 tak bardzo Cię rozumiem jak można ukochaną oddać innemu a w moim przypadku innym do ostrego zerżnięcia. Zostaliśmy z kolegą zaproszeni do ślicznej parki. Dziewczyna drobna szczupła uśmiechnięta została przyprowadzona przez swojego chłopaka za rękę i byli oboje nadzy tak jak i my z kolegą. Jej chłopak mocno ją namiętnie całował i tulił do siebie a ona do niego. W końcu położył ją tak że mocno rozłożył jej nogi a on stał z boku i ją dalej pieścił. Niepowiem bo do prowadziliśmy ja do mocnego orgazmu że nawet krzyczała. Po takim rozgrzaniu seksualnym wszedł w nią jej chłopak bez gumy który po kilku posunieciach wbił się do końca gdzie się dość długo w nią spuścił. Jej chłopak poprosił gdy nam stanie by jej dogodzić ostatecznie w obie dziurki a on będzie to oglądał. Spytalismy się dziewczyny ona była chętna więc kolejny raz do prowadziliśmy ja do jeszcze większego orgazmu. Zaczęła nas całować i przytulać. Co zgniewalo to jej chłopaka więc szybko się zebraliśmy i poszliśmy. Cytuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach