Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napisać czy zrobię z siebie desperatke?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jakiś miesiac temu poznałam faceta na domowce. Poprosił o mój numer, podałam mu bo spodobał mi się z wyglądu . Mój typ :) dwa tygodnie później odezwał się, pytał kiedy się zobaczymy a ja ze zobaczymy , może w weekend I w sumie nie ustalililismy konkretnej daty. Było już późno jak smsowalismy więc ja zakonczylam sms-y pisząc ze idę spać , dobranoc. On odpisał i od tamtej pory , minęły dwa tygodnie nie odezwał się :( zastanawiam się czy coś mu napisać , nigdy raczej na początku znajomości nie odzywam się do facetów pierwsza ale tu mam chęć zrobić wyjątek. Zblaznie się ?

Gość gość
Nie, najwyżej powie że nie, albo się nie odezwie wcale co będzie równoznaczne z tym że zrezygnował z tego spotkania. Prawda jest taka że jeśli mężczyźnie spodoba się kobieta to trochę za nią polata, więc jeśli nie było z jego strony zainteresowania to daj se spokój.

Gość gość
Napisała raz, to chyba wystarczy. Nie słuchaj buraka.

Gość gośćhh
Pewnie ze napisz.Nawet jesli nie bedzie chcial utrzymywac z Toba kontaktow to nie zblaznisz sie pytaniem co u niego. Nie odzywaj sie tam gdzie tego ewidentnie nie chcesz.

Gość gość
On pierwszy napisał bo ja mu podałam numer :) Nie pisałam pierwsza do niego.

Gość gość
Nie zrobisz z siebie desperatki,jak napiszesz.Napisz i zobaczysz co się wydarzy.Powiem Ci,że mam przeczucie,że odpisze.