Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie myśl proszę o mnie źle Żabko

Polecane posty

Gość gość
13:39 żałosne, żabko

Gość gość
nie jakub tylko chory na umyśle tomasz

Gość gość
To jest jeszcze jakaś kasia? Przejdzcie na islam i cała ta ferajna będzie na legalu :D Fakt będzie miał o czym pisać.

Gość gość
"Sami niedługo zobaczycie ze pisze prawdę.*" - a niby w jaki sposób?? :D myślisz, że wszyscy czytający te brednie które tu piszesz, maja w domach kamery skierowane w miejsca , w których jesteś? Wiem, tylko tyle, że masz na imię Sylwia bo zawalasz każdy temat jakimiś bredniami.

Gość gość
13.57 fakt klepsydry nie przeczytasz chyba ze ktoś ci powie .

Gość gość
13,37 aż tak się cieszysz podłe k****isko z czyjeś choroby i śmierci? mam nadzieję moje dzieci będą pluły ci w twarz kiedy mnie im zabraknie!*

Gość gość
13:57 nie jestem tą osobą, ale każdy kto ma u mnie kamery albo tylko ogląda z nich filmy, straci wzrok i zdechnie na raka z przerzutami. Przeklinam was.

Gość gość
13.51 śmierć nie jest końcem a początkiem wszystkiego, nie należy jej się bać. Jest w każdym aspekcie naszego życia, w codziennym zasypianiu, wczorajszym wschodzie slonca, w chwili, która właśnie minęła, w kropli deszczu wsiąkajacej w ziemię. Tak naprawdę wszystko na świecie umiera, dlaczego my mielibyśmy nie umrzeć? Śmierć może być w blasku fleszy, głośna i wielokrotna, może być w gronie rodziny a może być cicha i samotna. Jako najintyniejszą cześć życia powinismy przeżywać ją w skupieniu i samotnie, bo tylko samotność umożliwia nam pełne skupienie się na świadomym przejściu na drugą stronę.

Gość gość
13:59 - ani klepsydry nie przeczytam, ani mi nikt nie powie bo osobiście cię nie znam i nie sądzę, żebym kiedykolwiek poznał. gdybyś rzeczywiście cierpiała, umierała, to pewne jest, że nie miałabyś siły pisać o tym w internecie, bo taki człowiek jest zbyt przybity by móc cokolwiek napisać. uświadom sobie, że internet nie służy do twoich rozgrywek z kimś, kogo znasz, tym bardziej publiczne fora do tego nie służą. żegnam -Jarek Orlik, Ostrów Wielkopolski

Gość gość
14.02 o mówiłam ! już kasia daje popis!wsadz sobie w d**e te swoje klątwy podły szatanie!!Powtórz rafałowi czym ma ją otruć bo zapomniał!

Gość gość
14.02 nie przeklinam nikogo, ci którzy podglądaja inne osoby w ich intymnosci codziennej juz są ukarane sobą, większej kary nie trzeba.

Gość gość
144.04 uwierz mi na słowo ze jestem słaba katarzyno! i nie podszywaj się pod kogoś żeby to sprawdzić! szkoda mi dzieci,jakoś się trzymam ,muszę udawać ze jest ok ,modlę się o uzdrowienie.Lezę w łóżku ,wczoraj na biegu było mi słabo są świadkowie.Cieszysz się? wiem ze tak ! już mnie nie ciągnij za język bo nic więcej nie napiszę.*

Gość gość
Wiem kolano to tylko przykrywka znowu boli cie ten bok ?współczuję ,nie wiem co napisać żeby pocieszyć .TRZYMAJ SIĘ.Tomasz to szuja ,drugi specjalista od klątw,szumowiny j****e

Gość gość
14. 05 wysyłasz do otrucia jakiegoś idiotę, który nie jest wstanie zapamiętać co ma zrobić? A raczej czym? Bóg jest nad nami, jak ma żyć, to nic jej nie pokona, o czym już wiesz. Ile prób zakażenia jej AIDS skończyło się fiaskiem? Ile prób sepsy nie powiodło się? Ile jadu pająków i żmij niezmogło jej? Ile razy wbity nóż w kręgosłup nie zrobił jej krzywdy? Ile razy skręcanie karku się nie powiodło? Jakim trzeba być debilem, by nie wyciągnąć prawidłowych wniosków z tego? Ilu tych, którzy w jaki k9lwiek sposób ja krzywdziłeś zapłacili za to? Chroni tych, których kocha.

Gość gość
14.07 daruj sobie ,to nic nie da ,ja naprawdę umieram ,mam raka piersi ,lata temu diagnoza był nerwoból miedzyżebrowy i torbiel z krwawieniem na zewnątrz .W maju tego roku lekarka wybadała trzy guzy ,ja wiem ze mam przeżuty cały bok mnie boli ,wstaję z opuchniętymi powiekami ,zaczynają szwankować jelita , śledziona mocno powiększona ,nerwoból stale dokucza,lekarz na usg nie chciał nic powiedzieć ,minę miał jakby trupa zobaczył,kolejne usg tym razem piersi mama mi umówiła ale ja już i tak wiem jaki będzie wynik,wszystko w rękach Boga.Proszę pomódlcie się za mnie.Nie mogę dzieci zostawić.*

Gość gość
14.26 Chyba siebie i mnie z kimś pomyliłaś, dwie fundamentalne pomyłki w jednym poście to za dużo.

Gość gość
do 14.17 oczywiście ,dlaczego siebie?*

Gość gość
już nie ,,kuma i nie skacze'' już to mówiła

Gość gość
14.31 WIEM CZYJ JEST TEMAT,NIE JESTEM ŻADNĄ ŻABKĄ !WYPRASZAM SOBIE!*pomyłka tak była tylko jedna ,nie tutaj i nie dotyczyła autora a właśnie Francji .*Pozdrawiam żabojadka z elegancji.Może On się za mnie pomodli,jeden normalny.*

Gość gość
Przeprosiny są dla B.

Gość gość
Trzy strony piedrolenia psychola o wszystkim i o niczym ,groch z kapustą ! Z pewnością ułożyło ,nikt nie przeszkadzał! Co wam takie pieprzenie i w czym pomaga ?