Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pałlinka20

Zmiana pieluchy POMOCY!

Polecane posty

Witam nazywam się Paulina i jestem mamą 2 letniego Elianka. Otóż potrzebuję natychmiastowej pomocy. 2 tygodnie temu na pewnym forum wyczytałam, że pieluszki powinno się zmieniać raz na 3 dni ponieważ kał i mocz hartują skórę maluszka. Obecnie jestem troszkę zaniepokojona, na pupci mojego maleństwa pojawiła się wysypka, zaczerwienia, a skóra stała się bardzo sucha. Nie wiem co robić. Elianek płacze częściej niż zwykle. I tu pojawia się moje pytanie czy na pewno wszystko jest w porządku. Troszeczkę się martwię. Pomóżcie kochane!

Gość gość
Za wcześnie zmieniłaś tą pieluszkę, trzeba było zaczekać co najmniej tydzień :p :D

Gość gość
Nie wiem czy to prowo czy na prawde jestes taka tempa , pieluche powinno sie zmieniac minimum co 3 godziny a jak ma kupe to natychmiast , ciekawe czy ty bys chciala siedziec chociaz by jeden dzien w swoich sikach wysmarowana kupa. Idiotka.

Gość gość
Ty jestes jakas niedorozwinieta czy to prowo debilne? Sama siedz w swoich odchodach 3 dni.

Gość MarlenaSkat
Nic się nie martw! :) Ja tak robiłam mojemu Krystiankowi. Na początku trochę płakał, ale później, gdy strupy na skórze troszkę skamieniały i zdrapałam je paznokciami to skóra była twardziutka i zahartowna. Za kilka lat twój maluszek ci podziękuje. :)

Gość gość
2 letnie dziecko z pieluchą i jeszcze kupę wali ?

Gość gość
MarlenaSkat dziś Nic się nie martw! usmiech.gif Ja tak robiłam mojemu Krystiankowi x Ja też tak Brajankowi robię, a Dżesiczce jeszcze dłużej trzymam, bo ona ma już 5.5 roku, a synuś dopiero 4.5