Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenka9090

Częsta potrzeba siusiania a dobre wyniki pomóżcie :(

Polecane posty

Gość magdalenka9090

Hej , a wiec tak. Moj problem trwa od kilku lat , a wiec siusiam co chwile . Byłam kiedyś u urologa nie widział nic złego badania w normie wszystko ok jedynie jak zrobił mi usg to wyszło ze bardzo szybko zbiera się mocz ale nie wie dlaczego przepisał leki i trochę przeszło . Choć kiedyś to było tak ze pobolewal mnie pęcherz a gdy szlam siku to sikalam kropelkami . Teraz jestem 5miesiac w ciąży , sikam dosłownie co pół godziny czasami nawet muszę co trzy minuty , w nocy zdarza się ze wstaje co godzine co sprawia ze się nie wysypiam. Oczywiście miałam robione znów badania i żadnej infekcji nie ma , wyniki dobre . Co to może być ? Czemu tak się dzieje nie daje rady już

Gość gość
Jesteś nerwowa autorko ?

Gość Magdalenka9090
Jestem , ale chyba zawsze byłam z reguły nerwowa

Gość gość
To nerwy moga być przyczyną Twoich dolegliwości .Też to miałam , w szkole gdy byłam mała nie chcieli mnie zwolnić z lekcji na siku i dostałam takiej traumy że przez wiele lat miałam problem taki jak /ty czyli ciągła potrzeba korzystania z wc. Miałam okres że co chwilę musiałam iść do wc i robiałm kilka kropelek. Brałam Driptane i chwilowo pomagało ale po zaprzestaniu objawy wracały. Wreszczie trafiłam n lekarkę która po zrobieniu wszystkich badań stwierdziła że wydziwiam że to nie choroba ale problem w mojej głowie (fobia z dzieciństwa ) i kazała iść do psychologa. I powiem Ci że pomogło ale musiałam dużo nad tym pracować .

Gość Magdalenka9090
chyba muszę sobie znaleźć jakiegoś chłopaka który lubi pissing to nie będę musiała w nocy tyle biegać :)

Gość gość
tez mysle ze na tle nerwowym mam to samo nawet teraz w nocy musze wstawac kilka razy :(