Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata9090

Dlaczego od odsuwa się ode mnie w czasie wytrysku?

Polecane posty

Gość Beata9090

Mam pewien problem. Wspolzylam z nowym chłopakiem i podczas orgazmu wytrysku, on wyciągnął mi swojego k****a z buzi i miałam przestać go dotykać bo jest wrażliwy. Co to ma być? Jak zrobić mu z połykiem lub wylizac sperme kiedy on nie chce być więcej dotykany. Czy to prawda że wasze k***sy mają od razu dość i nie lubicie jak.kobieta dotyka? Czy to was boli ? Drażni lub wkurza? Eh co to za robienie laski kiedy w trakcie on wymieka i nie lubi być więcej dotykany ani nie chce dalej więcej sexu.

Gość gość
fuj.. patola albo nedzne prowo

Gość gość
Psychol, sprezentuj mu dmuchsnă lale, bo na zbliżenie z kobietą się nie nadaje. Hahaha. Pozdrawiam Miśka.

Gość gość
zBeato, nie jestes gotowa na to Nie umiesz Jestes za mloda na robienie loda Za gupia na ciagniecie druta Zębami go zranilaś, nieosyrożna byłaś. Rada taka po 90tce ssaj ptaka Teraz nie, zaczekaj, zestarzej się, zwlekaj AŻ CI ZĘBISKA WYPADNĄ Z PYSKA

Gość gość
Ja mam wrazliwą żołądź po wytrysku ale to nie jest od razu na początku wytrysku tylko parę chwil po ostatnich salwach. I wtedy już nie lubię mieć go w ustach kobiety. Ale to jest już po orgazmie a nie w trakcie

Gość Beata9090
Czyli rozumie że zaraz po mam wyciągnąć i nie dotykać, bo nie pozwolił go nawet wylizac ani dotknąć. Przez lata byłam przyzwyczajona do byłego. Nigdy nie miał z tym problemu i lekko mógł mi się spuszczać do gardla. A z tym mezczyzna troche lipa, pewnie przy stosunku po wytrysku szybko wyciągnie go z mojej cipki. A ja lubię go po wytrysku w środku, to bardzo podniecajace i dużo razy drugi raz od razu dochodziłam. Niewiem może jestem amatorka i miałam za mało partnerów. Teraz rozumie że nie każdy facet lubi to i może po wytrysku dalej. Chyba muszę częściej trenować i przyzwyczaić się do tego że po dojściu będzie po wszystkim.

Gość Fylyp00LU
Ja tam marze by moja ksieznaa zrobila mi loda tak dlugo go nie bylo. Jakis dziwny facet

Gość gość
Po wytrysku w cipce mogę jeszcze trochę się pobawić poruszając nim. Natomiast po wytrysku do buzi jest to krócej ale na tyle, że spokojnie moja kobieta go może wylizać z resztek spermy :) Każdy facet ma inaczej.