Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIS wybudowało u mnie w mieście 2 mosty, a za PO nic nie powstało.

Polecane posty

Gość gość

Szkoda tylko, że nie ma u mnie rzek :(

Gość gość
no ja się ogólnie też dziwie bo ja mieszkam w 5 tysięcznym miasteczku i za PO nie zmieniło się w tym mieście nic, no totalne zero, a teraz w ciągu ostatnich paru lat to tak: - zrewitalizowano i zrobiono nowoczesny rynek z fontannami i innymi bajerami, - w całym mieście kładą chodniki gdzie jeszcze nie było, lub wymieniają stare płyty na polbruk, - dodatkowo 3km głównej drogi przez miasto położyli nowy asfalt - droga do miasta powiatowego 12km nówka asfalt - w drugą stronę tak samo aż 18km, co połączyło nową drogą dwa okoliczne miasta powiatowe, w mieście wybudowano dwa ronda (wcześniej nigdy nie było rond), -dodatkowo zrobili już na jednym rondzie wjazd na obwodnicę, narazie jest to droga 5 metrów zamknięta ale sama obwodnica ma być budowana na wiosnę przyszłego roku, - jako że jest to miejscowość turystyczna bo mamy fajne jeziora została na nowo zaprojektowana promenada miejska wraz z 50 metrowym molo na jeziorze i miejkim amfiteatrem - a także została przebudowana plaża miejska, nowe pomosty, trampoliny, jest wielka zjeżdżalnia do wody, przy tym są kajaki rowerki wodne łódki (gdzie nigdy wcześniej nie było żadnej wypożyczalni sprzętu wodnego), a cały kompleks plażowy uzupełniają jeszcze pole namiotowe, boisko do piłki nożnej oraz kilka boisk z siatkami do piłki plażowej x kurcze jak tak teraz patrze to nieźle tego nowego u mnie w ostatnich latach się narobiło, a w planach kolejne projekty, bo jeszcze będą nowy asfalt kłaść w jeszcze jedną strone i to ma być 24km nowej nawierzchni a i ponoć chcą przywrócić regularne kursy pociągów PKP bo już w tym roku dworzec remontowali oraz tory wraz z wymianą podkładów i takie tam a tu od 20 lat pociągi nie jeździły, tylko towarowy tam raz na ruski rok przejechał

Gość gość
a właśnie jeszce jedno dodam, bo u mnie właśnie też nowy most zrobili i podwyższyli go by na przebiegającej pod nim rzece można było urządzać spływy kajakowe, bo pod poprzednim niskim mostem ciężko by było pod nim przepływać

a ja mieszkam w mieście, gdzie cudowny człowiek pisu zadłużył miasto swoimi pomysłami na renowacje wszystkiego, co się da ;/ a durni ludzie ślinią się na jego widok

Gość gość
O akcjach 500+, 300+ i emeryturach dla osób, które grosza do ZUSu nie wpłaciły nie wspomnę. Jak tacy dobrzy...choć gdzie pieniądze i wsparcie pozostałej części społeczeństwa...to niech płacą na swoje fanaberie z własnej kieszeni, a nie z głodówki innych obywateli. Ja na wybory na pewno nie idę.