Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*truskawka*

Pomóc koleżance czy nie wtrącać sie ?

Polecane posty

Moja koleżnkę zdradza mąż. Mam na to świadków a sama słyszałam to od mojego męża który przebywa z osobą której mąż koleżanki chwalił się tą kobietą. Myślę że nie powinnam sie wtrącać ale z drugiej strony jest mi jej szkoda. To bydlak i cham. Nic nie warty człowiek. Oszukuje ją kiedy tylko może. W weekend ona wyjechała z pracy na szkolenie do Wrocławia a on w tym czasie pojechał do osoby którą zna mój mąż i podobno bardzo mu sie śpieszyło do domu. Tylko ze do domu nie jechał ale do kochanki na cały weekend .Dziecka sie pozbywa wywowzi do teściów praktycznie zawsze jak moja koleżanka gdzieś wyjeżdzą a sam spędza z ta kobetą czas. Z etgo co wiem nie spotyka się z nią w domu w któym mieszka z moją koleżanką tylko w mieszkaniu któe wynajmują. Wtrącić sie czy nie ?

Gość endeueerabeee
szkoda dziewczyny może jakis anonim? żeby zwiększyc jej czujnosc , albo nakreslić sytuację

Z tego co wiem ona przeczuwa że on moze mieć kogoś. Dowodów nie ma. To naprawdę dobra dziewczyna. Muchy by nie skrzywidziła a na takiego chama trafiła. Naprawdę nie wiem co zrobić.

Gość Ekkehard Rzyrafa
Jak to trafiła? Przecież to nie jest losowanie. Nikt o zdrowych zmysłach nie wychodzi za mąż po miesiącu znajomości a cham nie jest w stanie zbyt długo udawać bo czymś się zdradzi. Poza tym zwykle rodziny się poznają i wtedy prawda wychodzi na wierzch.

Gość gość
Osoba nie grzesząca urodą i nieatrakcyjna towarzysko musi czasem zaryzykowac bo inaczej zostanie starą panną. Są niby portale dla singli ale tam to dopiero można trafić na świra.

Gość gość
Zanim powiesz zastanów się - co będzie potem. Czy koleżanka jest w stanie odejść od męża i funkcjonowac samodzielnie?

Gość gość
Anonim tak ale do męża żę jak nie przestanie to go wsypiesz. I parę szczególów żeby wiedział że nie blefujesz. Tylko tak żeby się nie domyślił że to ty.

Gość gość
Dziwne opowiadanie. To chyba dziewica pisała.

Gość labia minora
To są częste sytuacje jak ktoś lubi słuchac plotek i czegoś się dowie. Niekoniecznie musi być to zdrada. Jeśli ta osoba i tak się dowie powiedz to jej Ty. Jeśli to był jednorazowy wyskok zamilknij na wieki.

Gość gość
Trudna sytuacja. Czasem ludzie nie chca wiedziec.

Gość arsinoe79
Jeśli kolezanka pracuje albo ma dostęp do pieniędzy niech założy konto o którym nie wie mąż. (Zakladam że nie jest policjantem ani agentem wywiadu). Jak zdecyduje się zerwać będzie miała na początek.

Gość gość
Jesli to taki bydlak to ma też inne sprawy na sumieniu na pewno. Niech ktoś życzliwy doniesie do skarbówki albo na psiarnię a jak sprawy ruszą wtedy musicie uswiadomic koleżankę że jest tego więcej.

Gość gość
A wy prawiczkiem jesteście i nigdy nikogo nie zdradzliście?

Gość gość
No i jaki jest wniosek końcowy?

Gość gość
Nie ma żadnego. Nie wymagajmy zbyt wiele od upośledzonych intelektualnie, jak można ? :-(