Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iWat

Gdzie spotkać małą dziewczynkę bez rodziców?

Polecane posty

Gość iWat

jak wygląda plan dnia małej dziewczynki? gdzie przebywa o każdej godzinie, najlepiej bez rodziców? w jakich miejscach i godzinach można spotkać małe dziewczynki? myślałem o szkole. kiedy dziewczynki kończą lekcje? to bym w tych godzinach siedział na ławce przed szkołą albo w pobliżu szkoły i je oglądał. ale oglądanie nie wystarczy. jak zagadać? nie złapię jej za rękę i nie zatrzymam jak idzie z koleżankami i nie powiem "cześć jestem wojtek też mam 12 lat" bo pomyśli że jestem jakimś pedofilem czy coś. więc jak zagadać? trzeba mieć jakiś pretekst i sytuację że coś wspólnie się robi. a jak wraca ze szkoły to niezbyt jest. a poza szkołą? myślałem o basenie. tam są półnagie dziewczynki i pokazują swoje ponętne ciała i kuszą by je skonsumować. ale w jakich dniach i godzinach na basenach dziewczynki będą bez rodziców? szkoda że zmarnowałem wakacje, podczas wakacji dziewczynki były całe dnie same na basenie a rodzice z**********i w pracy. mógłbym je na basenie ****ać całe dnie i zapładniać. tak bym je ****ał że c*pki by ich bolały przez wiele dni po stosunku. dajcie protipy co do szkół i basenów. i dajcie więcej miejscówek. kiedy je atakować, jak. mam ochotę wejść w małą dziewczynkę i napełnić ją miłością. i miłosnym płynem. Patryk

Gość gość
dajcie pomysły bo penis mnie swędzi!