Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to już całkowity koniec naszego związku?

Polecane posty

Gość gość

Witam, pisze bo nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Ostatnio rozstałam się z facetem z którym mieszkałam kazał mi się wyprowadzic. Powodem była kłótnia po alkoholu za dużo słów padło. Wyprowadziłam się, po czym On zaczął po mnie wysyłać zdjęcia jak dobrze się bawi jakie ma teraz życie. Napisał mi wiadomość ze najgorsze w tym wszytkim jest to ze mnie kocha i chciał mi się oświadczyć. Trochę pisaliśmy i to wszystko. Znowu zaczęły się relacje z jego życia jak się dobrze bawi. Po czym napisał ze jest mu złe nie wie co zrobić. Spotkaliśmy się ppwoiedzial żebym wróciła do tego drugiego pokoju co wynajmowaliśmy mieszkanie ze jego prawie nie będzie ze śmiało mogę wracać. Powiedział ze potrzebuje czasu na przemyślenie. Robi teraz głupie rzeczy codziennie pije wraca w nocy prawie się nie widzimy. Ostatnio na 10 minut przyprowadził swoją znajoma do mieszkania i wyszli. Co mam o tym myśleć proszę o pomoc

Gość gość
Postaw jemu warunek, zakonczenie przemyslen + zero picia. Uciekaj z czegos takiego, niech on sie bawi. Facet zachowuje sie niedojrzale i ma nad Toba wladze obiecujac zareczyny.