Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jego była w naszym sąsiedztwie

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie mam problem. chodzi o to że była dziewczyna mojego męża mieszka niedaleko nas. w tej samej małej miejscowości. wyszła za mąż za kolegę mojego męża. Oczywiście wiedziałam o tym od samego początku. nie mamy ze sobą kontaktu. praktycznie w ogóle się nie widujemy, dlatego łatwo mi było to zaakceptować. Jednak teraz jest o wiele gorzej. chodzi o to że mamy dzieci z tym samym wieku, a w tej miejscowości jest tylko jedno przedszkole i się zaraz zacznie: dzień mamy, Dzień Taty, dzień babci, dzień dziecka, choinka i wszystko wspólne. i cały czas będę musiała się na nią patrzeć. coraz poważniej myślę żeby zmienić przedszkole. mój mąż mówi że przesadzam że oni mają już swoje rodziny i swoje życia a jak wyślę dziecko do wsi obok do przedszkola to u nas nie będzie miał kolegów i będzie jak odludek. i co ja mam robić? Niby nie jest to taki wielki problem ale ciężko mi jest sobie z tym poradzić Co myślicie na ten temat? Pobudowalismy się tutaj bo mieliśmy tu swoja działkę a mąż ma pewna prace... A ja każdego dnia się modle zeby sie rano na nią nie natknac. Zerwali ze soba 10 lat temu, ale nie za bardzo mnie to pociesza..

Gość gość
Myślę, że grubo przesadzasz. Aż tak zakompleksiona jesteś? Najlepiej się przeprowadz, bo czasem będziesz widywala byłą dziewczynę męża :D

Gość gość
hahahah ale musisz miec niskie poczucie wlasnej wartosci że się tak przejmujesz taka głupota

Gość gość
A co ci ta kobieta zrobiła? :o Nic nie napisałaś że podrywa męża czy miał z nią romans w małżeństwie? Czy co zrobiła?

Gość gość
No ale co z tego że jego była mieszka niedaleko Was? Szukają z nim kontaktu po ich zerwaniu? Tak bardzo nie jesteś go pewna że się boisz że wejdą w romans? Zadbaj o siebie i pozbądź się kompleksow bo za chwilę takim zachowaniem stracisz swojego faceta i to nieorzez ta kobietę tylko przez samą siebie.

Gość gość
Jesli chcesz wiedzieć czy Twoj mąż nadal myśli o byłej, co do niej czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Napisze Ci i będziesz maila jasność czy masz się denerwowac czy nie. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl