Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy spotkaliście kiedyś policjantkę co byłaby w stanie poradzić sobie z bandytą?

Polecane posty

Gość gość

czy spotkaliście kiedyś policjantkę co byłaby w stanie poradzić sobie z bandytą?

Gość gość
Każda jedna.

Gość gość
widziałem kilka razy jak nieporadnie próbowały pomóc koledze przy skuwaniu żula, ale więcej przeszkadzały niż pomagały

Gość gość
One są przyjmowane, ponieważ policja ma potężne braki kadrowe. Teraz przyjmują każdego chętnego.

Gość gość
Nie ma znaczenia czy sobie poradzi czy nie. Ważne, że wakat na papierze zapełniony. A wiadomo, że fizycznie zawsze będzie taka kobieta słabsza.

Gość gość
co Wy pieprzycie....jesli patrol policji jest tzw mieszany to facet zakuwa delikwenta a policjantka zabezpiecza

Gość gość
braki kadrowe brakami....ale sa testy ,ktore nalezy bezblednie zaliczyc ...wez sie ogarnij czlowieczku zanim cos napiiszesz

Gość gość
testy? buahahhaa kobiety na egzaminach mają inne wymogi niz faceci. ale po testach, w pracy, zycie ma wobiec policjantek takie same wymagania jak wobec policjantow. i dlatego sie kompromituja pozniej.

Gość gość
Żadna policjantka nie poradziłaby sobie bez wsparcia kumpli z facetem przeciętnej postury. Kobiety w Policji to nieporozumienie i w wojsku tak samo. Testy sprawnościowe kompletnie nie mają znaczenia w takiej sytuacji

Gość gość
Akurat wymagania sprawnościowe są takie same bez względu na płeć. Kobiety muszą się do nich lepiej przygotować po prostu.

Gość gość
Mogą sobie być te same wymagania co nie zmienia faktu, że te testy nie przekładają się na obezwładnianie bandyty 50 w bicu i policjantki tylko przeszkadzają w takich interwencjach. Na internecie roi się od filmików jak kobiety policjantki się kompromitują i dają ciała, bo nie potrafią obezwładnić bandyty. Nikt nie chce jeździć na patrole z policjantkami, bo nawet grupa nastolatków inaczej się zachowuje. Jest wiele zawodów do których kobiety się nadaja i mogą je spokojnie wykonywać, ja mam nawet przelożoną kobietę, która jest dyrektorką w wielkiej korporacji i jest super pracownikiem, uwielbiam ją i świetna z niej szefowa, kobiety też mogą być ok, ale sadzanie kobiet na siłę w policji żeby zapełnić wakaty to idiotyzm, nieporozumienie. Do tej pracy kobiety się nigdy nie nadawały i nie będą.

Gość gość
c.d Wiele kobiet może być dobrymi lekarzami, prawnikami, analitykami medycznymi, pracownikami produkcyjnymi, czy kierownikami, ksiegowymi, urzędnikami, ale 99,99999 procent kobiet do policji się totalnie nie nadaje, do policji nadaje się tylko kobieta 175-190 wzrostu, która trenowała pół życia sporty walki i startowała w zawodach na ringu. Takich kobiet jest garstka i prawie wszystkie kobiety w Policji to porażka. Jedna na 1000000 się naprawdę nadaje.

Gość gość
Uważam, że kobieta, która będzie odpowiednio wyszkolona może być tak samo skuteczna jak mężczyzna w czasie interwencji. Technika jest znacznie bardziej przydatna niż siła fizyczna.

Gość gość
gość dziś braki kadrowe brakami....ale sa testy ,ktore nalezy bezblednie zaliczyc ...wez sie ogarnij czlowieczku zanim cos napiiszesz x DOKŁADNIEEE :D Wcale nie jest tak że biorą każdego. Mój brat się starał i go odpalili na testach, a jest mega wysportowany, dobrze się bije, jest po wojskowej służbie przygotowawczej, ma kurs sanitariusza, ale jest zbyt nerwowy i uj że dużo wakatów. nie chcieli takiego i już.

Gość gość
Mam koleżankę od czasów szkolnych, która od zawsze chciała pracować w policji, tak jak jej rodzice. I bardzo młodo zaczęła się do tej pracy przygotowywać uczęszczając w zasadzie codziennie na zajęcia sportowe, w tym różne sporty walki, a na początku liceum bardzo dobrze znała kodeks karny. Odniosła już w pracy dużo sukcesów i wiem, że jest świetną policjantką. Nie rozumiem czemu mielibyśmy odbierać jej możliwość spełnienia marzeń. Z pewnością jest lepszym policjantem niż większość facetów.

Gość gość
jakby bandytą była kobieta to policjantka miałaby szansę

Gość gość
tylko ja jakoś nie widzę tych wysportowanych policjantek, tylko same pulchne... ciekawe dlaczego

Gość gość
jestem w sluzbie 15 lat...rece opadaja jak Was sie czyta

Gość gość
Niby dlaczego?

Gość gość
Policja duzo zyskala, kobiety jednak lagodza obyczaje

Gość gość
Znam kilku policjatow i sie ciesza , ze maja kolezanki. Kobieta jak chce to sobie poradzi