Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeczytajcie artykuł na Onecie o pseudo KS.Stryczku szefie Szlachetnej Paczki

Polecane posty

Gość gość

Psychopata to odpowiednie słowo. Polecam, żeby uświadomić sobie ,że połowa księży w Polsce to po prostu oszuści, źli ludzie, często psychopaci. On już z wyglądu przypomina psychola, wierzę, że to sekta, szkoda że taki potwór jest "twarzą" Szlachetnej paczki. Ksiądz Stryczek...Tak, takim ludziom zaufaliśmy...

Gość gość
Zaczęłam czytać, ale nie dokonczylam, bo przeraża mnie głupota tych ludzi- niby wykształceni, a idioci straszni- w życiu nie pozwolilabym na takie traktowanie, przy pierwszej awanturze, zrobionej przez takiego psychola nie pozostalabym dluzna ani przez sekunde i na tym zakonczylaby się nasza współpraca.

Gość gość
od dawna na mieście plotkowano o tym jak wygląda Szlachetna Paczka od środka i jak nadmuchany PR nie dopuszcza do pokazywania prawdy tylko pompuje idealny wizerunek sukcesu - zrobiła się z tego sekta i teraz muszą się z tym zmierzyć. pomaganie ludziom kosztem innych ludzi - marne osiągnięcie Stryczka

Gość gość
Nikogo temat nie interesuje a TO MY WSPIERAMY TEGO DZIADA !!!On się czuje bohaterem, liderem Dz.P. a to g****o prawda. Przeczytać to trzeba,ja nie miałam pojęcia o takiej patologii