Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UGOTOWAŁEM SE POMIDORÓWKIE I JEM SE TERA

Polecane posty

Gość gość

i jeszcze 3 porcje w słoiki zrobiłem, zalewam gorącą zupą, zamykam pod celofanem i ładnie zassie, mógłbym to potem normalnie w spiżarce se trzymać ale ja i tak wstawiam do lodówki jak ostygnie, potem jak mam chęć na zupke to se otwieram podgrzewam i jem, toć nie będę specjalnie jednego talerza zupy se gotować no nie:D jutro będzie pierś z kurczaka z fryteczkami a np w poniedziałek otworze sobie słoik z zupą, mam jeszcze jeden słoik z krupnikiem, dwa z grochówką na wędzonce no i teraz doszły 3 pomidorówki i mam zupy z głowy na pare tygodni, jak robie gulasz czy np sos boloński do makaronu to też se zara robie 2-3 porcje, jedną zjadam na bieżąco a reszta w słoiki, potem tylko dogotować pyrki kasze czy tam makaron i obiad jak ta lala

Gość gość
żryj i się zamknij.

Gość gość
mazowszanin jestes prawiczkiem na utrzymaniu matki

Gość goscPaula
U mnie dzisiaj też pomidorowka. Smacznego

Gość gość
Osolona woda się zagotowała, wrzuciłem kurczaczka, zszumowałem i tak się gotowało 20minut po czym dodałem pokrojone warzywa - marchew, seler i korzeń pietruszki, razem bulkało kolejne 20minut po czym wyjąłem mięsko i wsypałem ryż i kolejne 20min gotowania a w między czasie obrałem sobie mięsko. Potem jak już ryż był gotowy dodałem pół łyżeczki suszonej papryki słodkiej, trochę ostrej papryki suszonej, koncentrat pomidorowy, sprawdziłem jeszcze poziom słoności i doprawienia i 2-3min do zagotowania, potem zdjąłem z kuchenki i na sam koniec dałem dużo świeżej zieleniny prosto z ogródka czyli posiekana bazylia i natka pietruszki, zamieszałem i nalałem se do talerza a reszte rozlałem w słoiki i pozamykałem

Gość gość
aha no i to obrane mięso oczywiście też dodałem pod koniec, zapomniało mi się napisać:P

Gość Przem91
Zdychaj smakosz psychopato

Gość Mazowszanin12 mitoman
tak jestem na utrzymaniu mamusi czasem wacham jej majki i bije freda po kryjomu xd

Gość gość
przem91 to nawet wode na herbate przypali nieudacznik z dwoma lewymi rękami, mamunia wszystko pod nos synkowi musi podstawić i zrobić za niego bo inaczej zdechłby z głodu w syfie i brudzie

Gość gość
bo to nieudacznik w każdym calu nie tylko społecznie i zawodowo ale również we własnym domu

Gość gość
mazowszanin wacha majtki mamusi :D