Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dobieracie torebkę pod kolor butów?

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest? Bo niektóre osoby twierdza, ze powinno się dobierać, inne że dawno juz to wyszło z mody....

Gość gość
Nie ale faktycznie teraz to wraca do mody.

Gość gość
Ja nie gonie za moda,przewaznie mam torebke pod kolor butow. Lubie kolor czarny,lub naturalny skory.

Gość gość
Najczęściej chodzę z plecakiem, a jak już raz na jakiś czas mam torebkę to nie nie zastanawiam się nad tym czy jest w kolorze butów czy nie.

Gość lettere
Kolor torebki i butów nie musi się łączyć. Kiedyś uwazano, że trzeba je do siebie dobierac aktualnie nie ma już takiego wymogu ( nawet w tych bardzo formalnych sytuacjach) https://sklep-torebki.pl/blog/blog/2018/08/23/torebka-pod-kolor-butow-obalamy-mity/ Jedyne czym polecam sie kierować to fakturą i stylem wykonania Przykłądowo do matowych butów pasuj***ardziej matowa torebka. No i do sportowych butów średnio będzie pasowała elegancka kopertówka.

Gość gość
W sumie to tak, bo buty jesienne mam w większości niebieskie, torebki 3 listonoszki też niebieskie które noszę codziennie :D więc w sumie pod kolor Na wyjścia raczej też bo torebki mam albo czarne albo w naturalnym kolorze skóry i buty też.

Gość gość
Nie, mam nadzieje ze ta okropna moda nie wroci, to jak założyć skarpety do sandalow.

Gość gość
Częściowo tak... Bo i ulubiony plecak, i ulubioną codzienną torebkę mam grantowe z czarnym (plecak jeszcze z szarymi elementami), a buty w większości czarne i granatowe, więc się samo "dobiera". Ale na pewno nie nosiłabym jednego i drugiego w jednym tylko kolorze, bo to zwyczajnie ciężko wygląda.

Gość gość
Torebkę dobieram do "całości". Tzn tak, żeby wszystko ze sobą jakoś w miarę wyglądało, pasowało. Niekoniecznie muszą to być buty i torebka w tym samym kolorze. Ale muszą pasować stylem.

Gość gość
A macie ubrania w panterkę? Panterka też wraca do łask.

Gość gość
I białe botki.

Gość gość
gość dziś A mnie zastanawia, kto zdecydował, że nie można nosić skarpet do sandałów. Przecież to jest o wiele bardziej higieniczne niż noszenie ich na gołą stopę. Bieliznę czy skarpetki zmienia się codziennie, a w przepoconych sandałach noszonych na gołą stopę śmiga się przez całe lato.

Gość gość
Ważne by torebka pasowała do całości

Gość gość
Ja mam jedną więc do niczego nie dobieram, noszę co mam.

Gość gość
16:11 bo jest gorąco i stopa chociaż latem chce się przewietrzyć. No ale tobie nikt nie broni, zakładaj skarpety kiedy chcesz.

Gość gość
gość dziś Przewietrzyć się w nasiąkniętym potem, noszonym tygodniami bucie?

Gość gość
Tak jak nie maluje paznokci u stop na taki sam kolor jak u rak tak staram sie zeby buty nie pasowaly do torebki kolorystycznie bo to wyglada jak bocian co ma dziób i nogi czerwone.

Gość gość
Chodzę z plecakiem a nie z torebką ;) mam 21 lat

Gość gość
A tak w ogóle to zwracacie uwagę u innych kobiet na to czy buty są pod kolor torebki albo paznokcie u nóg i rąk w tym samym kolorze?

Gość gość
Ja mam tak ze najbardziej zwracam uwage jak ja wygladam bo myślę ze inni patrzą podczas gdy ktos zapytalby mnie jak wygladala ta i ta osoba nie mialabym pojecia. Taki narcyz troche

Gość gość
gość dziś Śliczny :-)

Gość gość
nie... nie interesuję się modą

Gość gość
Podobno to nie pasuje, ale ja tam zawsze staram się dobrać, mam np. piękne botki zakupione ostatnio na promo w Kuligu a do tego skórzaną torebkę, którą kupiłam w jakimś no name dwa lata temu i na jesień mi wystarczy taki zestaw - pasuje do wszystkiego!