Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyjaciel Polek

Pozytywny trend o Polkach

Polecane posty

Gość Przyjaciel Polek

Witam chciałem nareszcie pochwalić nasze panie co do ich"łatwosci"często bywam na forach zagranicznych i jak kiedyś polska byla wymieniana jako najłatwiejszy kraj do zaliczenia to o dziwo teraz opinie są takie że już w Polsce nie jest latwo.Nawet odradzają podróż do polski(śmieją sie że w Krakowie jest łatwiej wyrwać smoka wawelskiego niż Polke a w Warszawie Syrenke:) teraz to Ukraina,Rosja to główny cel. Cóż jeszcze pewnie na emigracji nie jest cudownie ale za dziewczyny w Polsce nareszcie nie trzeba się wstydzić.

Gość gość
Tak zaraz się zleca fanatycy łatwych rosjanek i ukrainek i powiedzą że to Polki się za nie przebierają i panny ze wschodu wcale nie popuszczaja szpary byle komu

Gość gość
A dla tych którzy mówią że ukrainki i inne ze wschodu nie daja ciapatym to was muszę zmartwic, rosjanki i ukrainki są pierwsze w rankingu żon bogatych turasow, nie mówiąc że ukrainki biorą się nawet za bogatych chinczykow , wiec za kasę nawet zoltemu dadzą :D ale oczywiście tylko polki daja kolorowym :D i mała ciekawostka ode mnie mieszkając w Niemczech jeden algierczyk opowiadał jak grzmocil bialorusinke aż furczalo

Gość gość
Nie wiam jak teraz jest np Anglii czy Holandii ale jeszcze pare lat temu Polki dla Pakisow w Uk i Turasow w NL to byl najlatwiejszy towar. Jak jest teraz?Niewiem ale nie wydaje mi sie ze lepiej.

Gość gość
Teraz tym towarem są ruskie i ukrainki

Gość gość
W Anglii i Holandii bardzo mało jest Ukrainek.Wiec napewno o nich się nie mówi.Myślę że cały czas prym wiodą Polki chetnie rozkladajac nogi ciapatym.

Gość gość
W Anglii jest bardzo dużo Ukrainek

Gość gość
Ukrainki wyjeżdżają jeszcze bardzo często do Wloch i Niemiec

Gość gość
Bo ukrainki bezpośrednio biorą się za bogatych ciapakow a nie wyjezdzaja do pracy jak polki , więc taka ukrainka ląduje w kraju ciapaka a nie jest z arabem a anglii

Gość gość
Istnieje nawet portal gdzie Azjaci z kasą szukaja żon z Rosji i Ukrainy , polaczkowskie mireczki narzekają na polki a ukra poleci nawet na skosnooka jak ma kasę :D

Gość gość
Tylko że one leca na bogatych a wy na emigracji dajecie każdemu ciapatemu czy murzynowi.

Gość gość
A tobie nikt nie daje :D

Gość gość
14:22 Akurat tego ty nie wiesz czy mi ktoś daje czy nie.Ale Polki na emigracji widać jak sie szlajaja z ciapatymi.Jakoś olbrzymia czesc bialych to Polki.Na wyspach ciapaci. To nizinny społeczne wiec tylko moga dym.. Polki

Gość gość
14:22 Akurat tego ty nie wiesz czy mi ktoś daje czy nie.Ale Polki na emigracji widać jak sie szlajaja z ciapatymi.Jakoś olbrzymia czesc bialych to Polki.Na wyspach ciapaci. To nizinny społeczne wiec tylko moga dym.. Polki