Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivia87

Przedszkole terapeutyczne autyzm, Warszawa

Polecane posty

Gość olivia87

Szukam przedszkola terapeutycznego, dla synka z autyzmem. Jakie placówki możecie polecić w Warszawie? Mogą być również prywatne.

Gość gość
My chodzimy na Poborzańską do Promitis. Jest to właśnie przedszkole terapeutyczne. Poczytaj sobie w necie na ich stronce o nich, przejrzyj zdjęcia.

Gość happy_mommy
promitis ma b.dobre opinie. nie tylko te w necie, ale też tak wśród rodziców. można to szczególnie zauważyć na różnych grupach na fb związanych z autyzmem. my chyba od przyszłego roku damy tam córkę do pkola, tylko, że nas interesuje ul. cmentarna albo poborzańska.

Gość olivia87
A czy orientujecie się jak w tym promitis wygląda kwestia terapii?? Chodzi mi szczególnie o indywidualną. Tzn czytałam co tam piszą na stronie, ale zależy mi żeby się dowiedzieć jak to faktycznie wygląda.

Gość gość
Co do terapii to w Promitis dzieci mają codziennie terapię indywidualną i grupową. Do tego logopeda 2 razy w tygodniu. Dogoterapia raz w tygodniu. Są też różnego rodzaju ćwiczenia korekcyjne, czy np rytmiczno ruchowe. Sporo tego jest i dużo się dzieje, więc to na duży plus.

Gość olivia87
Hmmm brzmi to zachęcająco. No nic, postanowiłam, że i tak muszę przejechać się w parę miejsc i zobaczyć jak to wszystko wygląda osobiście. Chcę też oczywiście porozmawiać od razu o szczegółach. Znalazłam też na innych forach inne przedszkola terapeutyczne w Warszawie, ale póki co Promitis jest na pierwszym miejscu, ze względu na ilość terapii i lokalizacje.