Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam na nic sily czuje sie jak zero

Polecane posty

Gość gość

Czy to depresja? Nie moge znalesc pracy. Ostatnio pracowalam przez 3 miesiace ale odeszlam bo praca polegala tylko na staniu 11 godzin i pilnowaniu przymierzalni i dziewczyny które tam pracowaly traktuja nowe dziewczyny jak gowno. Straszny przemial. Ale jie o tym... Mój dzien wyglada tak budzę sie o 10 -11 leze 20 minut bo niechce podnosic mi sie glowy. Ide robic kawe to sprawia mi tez trudnosc. Wypije kawe oczywiscie w łóżku. Ogarne mieszkanie zrobie obiad i leze przed tv. Niemam co robic. Mam chlopaka z ktorym jestem 5 lat wraca pozno z pracy... I po calych dniach siedze w domu. Wysylam cv ale to male miasteczko i naprawde ciezko tu o prace.gdyby nie on nawet bym nie robila obiadu bo niemam energii. Mam wrazenie ze wszystko nam sie sypie ciagle problemy finansowe i zdrowotne mojego chlopaka. Ciagle mysle o tych zlych rzeczach... Nie wychodze z domu bo niemam po co. . czuje sie jak dzikus nie umiem rozmawiac z ludzmi... Nie mam przyjaciół ani znajomych... Jestem mloda osoba ale coraz czesciej mam mysli samobójcze ale niemam odwagi. Moje życie to "dzien swistaka". Dzien w dzien to samo czyli nic. Codziennie płacze bo wiem ze zycie przelatuje przez palce mam wszystkiego dosc. Dość siebie i tej bezradności,nudy i codziennej rutyny.Nic mnie nie cieszy

Gość gość
Ile masz lat ? Ja tez siedze w domu na razie i nigdy sie tak dobrze nie czulam jak teraz. Prace bede miec od przyszlego miesiaca. Rano sie budze wypoczeta ok 10 jem sniadanie potem ogladam seriale filmy i czyram ksiazki. Robie tez prawko. Moim zdaniem wazne jest zeby robic to co sie lubi wtedy czlowiek jest szczesliwy. Naprawde musisz zasowac cale dnie zebys czula ze zyjesz ? Wpoilas sobie do glowy jais schemat. Jak ja chcialabym miec takie podejscie do zycia jak i ty to juz dawno mialabym depresje. A zycia nie mam uslanego rozami . Nie mam faceta ale nie mam bo nie znalazlam takiego jakiego tym chciala. Piszesz o znajomych ale jakich ? Lepiej miec dwoch wartosciowych niz wielu gownianych. Ja tez nie mam znajomych ale dobrze mi z tym bo ludzie tacy z jakimi mialam do czynienia na co dzien wprowadzali do mojego zycia tylko zamet i chaos. Twraz wiem ze bede szukac jednego dwoch znajomych ale wartosciowych. Liczy sie jakosc a nie ilosc.