Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojej dziewczynie wygaslo uczucie do mnie

Polecane posty

Gość gość

Jestem z nią juz 2 miesiące, i 28.09 w piatek zaczeło cos sie sypać spytałem się jej czy mnie kocha tak szczerze poczym odpowiedziała ze zalezy jej na mnie ale wszystko to co bylo już chyba wygasło poczym spytalem czy chce dać nam jeszcze jedna szanse po czym odpowiedziala ze mnie nie bedzie zwodzic mowiac ze jest super i mysli nad tym czy by sie nie rozjesc w dwie rozne strony jeszcze ze mna nie zerwala ale w poniedzialek bede znia rozmawial i nwm co mam robic w dzisiejsza noc nie moglem spac plakalem i caly czas o niej myslalem bardzo ją kocham i chce o nia walczyc jest warta tego ale nie do konca wiem co mam robic prosze pomozcie mi mam jeszcze jeden dzien niedziele zeby przemyslec jak to zrobic zeby odbudowac to wszystko. Jak macie jakies pomysly co bym mogl zrobic blagam POMOCY!!!

Gość gość
kup jej kwiatek i podziękuj za to że z tobą jest, potem pokaż jej zdjęcie domu z widokiem na plaże, na Karaibach, oraz luksusowym autem z opartym o maskę kierowcą i lokajem podającym na tacy martini z parasolką na cześć nowego przedsięwzięcia wartego 30 mld dolarów.... jak nie masz, to trudno, zejdź na ziemię, robota czeka :)