Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkankapr

wybory 2018, gmina Prusicie, Żmigród

Polecane posty

Gość mieszkankapr

Nie wiem, czy wy również uważacie, że to co się dzieje w Prusicach to już lekkie przegięcie. Ewidentnie widać, że niektórzy kandydaci np. na radnych nie grają fair w tej kampanii. Przecież to im szkodzi, nie widzą tego?

Gość gość
Ciekawa jestem, czy ktoś się zgłosi. Ja znam wasze gminy, moja babcia mieszkała w Prusicach, ale na kogo głosować, co tam się dzieje jeżeli chodzi i politykę to jestem zielony.

Gość prostesiostro
Mieszkanko, chyba musisz pogodzić się z tym, że taka jest polityka, nie pamiętam kogo twarz tam była zamazana oprócz Pana Pawła Grzyba? Może oni po prostu boją się jego działań, podobno ma realne szanse na bycie radnym powiatu.

Gość mieszkankapr
nie mam pojęcia, kto widniał na tym plakacie. W sumie to jakiś hejt nie tyle co w internecie, a w życiu realny. Podobno miarą sukcesów jest liczba hejterów. Nie wiem jak dokładnie przekłada się to na kandydatów politycznych w naszych gminach. Pan Grzyb jest dość dobrze znany w Prusicach, bo jest Dyrektorem Gminnego ośrodka sportu i kultury. Ale czy to jest powód do mazania jego plakatu, nie sądzę.

Gość prostesiostro
Tak więc sama widzisz ile Pan Grzyb zdziałał dla gminy, to się konkurencja boi, czasami ludzie popełniają błędy, oby takie zagrywki politycznie nie miały już miejsca.

Gość mieszkankapr
Widzieliście? Chyba dziś jest organizowane spotkanie z Panem Pawłem, ciekawe czy będą też te niedowiarki co nie wierzą w działanie i potencjał tego kandydata na radnego powiatu

Gość gość
Chyba dużo osób spotkało kiedyś Pana Pawła, w końcu jest takim społecznikiem i tam gdzie się coś dzieje to wiadomo, że on się tam znajduje :P Spotkania słyszałam, że są naprawdę bardzo merytoryczne, pewnie konkurencji troszkę szczena opadła.

Gość mieszkankapr
O powiem Ci, że to zdecydowanie dobre określenie "społecznik" a nie polityk, to brzmi o wiele lepiej. szczególnie, że teraz nie mamy do polityków większego zaufania :(