Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Utrzymanie kobiety kosztuje!

Polecane posty

Gość gość

Kobieta wymaga od partnera: - perfum - biżuterii - zestawu do make-upu - ciuchów - wyjść do kina/teratru/na koncert W zamian daje: - seks - gotuje - pierze Jak dla mnie niewiele. Wynajęcie kurtyzany i gosposi taniej wyjdzie.

Gość gość
przedstawiasz lewacki światopogląd, u Jezusa Chrystusa już jesteś przegrany ! blużnisz przeciwko Panu Bogu, oraz namawiasz bliżnich do złego dając zły przykład. Katolik powinien dać ci wpielol. jakbyś cfelu nie zrozumiał... wpielol za otwarcie klawiatury :)

Gość gość
katolik kocha bliznich, nawet jesli nie wyznaja jego wartosci. jestes zwyklym klamliwym hipokryta, pieklo bedzie dla ciebie bardzo nieprzyjemne, wiarolomco. jakbys nie zrozumial - ryj ci urwa i do rzyci wsadza.

Gość gość
Kurde, jak czytam to to lepiej zapomnij o tym, że istnieje słowo kobieta.

Gość NÓW____
W zamian pierze?!!!! Lecz się. Od prania również kobiecie jest mężczyzna. Ja jestem zbyt słaba a nie wszystko można włożyć do pralki, większości rzeczy nie.

Gość gość
Pralka pierze. Kobieta tylko do pralki wkłada rzeczy.

Gość Nów____
"W zamian daje seks" ?! A to poświęcanie się?

Gość gość
Kobiecie potrzeba tak:maj...tki malowidla rozne takie kolczyki sukienki biustonosze kolorki do twarzy. Zeby ziemie obrobic to trzeba wapno opryski od grzyba . TO KOBIETA DROZEJ WYJDZIE NIZ ZIEMIE OBROBIC. BANDZIOREK THE BEST!:)

Gość gość
wilk w owczej skórze to pojęcie znane katolikom, dlatego nie sądze abyś był w stanie przekonać kogoś mądrego do swoich racji :padalcze ! zresztą przedstawiłeś się jako szatan i diabeł, co nie ceni katolickiego stylu bycia, bo szkoda ci kasy na zachcianki kobiety. Dlatego ty jesteś diabłem. wilkiem w owczej skórze. Wiary swojej nie złamałem, nazywając szatana po imieniu :P

Gość gość
zapomniałem się podpisać K

Gość gość
Autorze. Wyglada ze spotykasz malo wymagajace kobietki. Ja tam wymagam wszystko co napisales tylko w najlepszych markach, dobry samochod i luksusowy dom. Nie sprzatam i nie gotuje. O to ma zadbac moj maz (tzn oplacic), sex- tylko czasem zeby sie nie rozpuscil:). W zamian ma mnie przy sobie. To bardzo duzo:)

Gość gość
Już znalazłem młodszą, jak się sprawdzi to wywalę pasożyta na zbity pysk! Niech znajdzie sobie nowego frajera :classic_cool: