Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona mojego eks

POMOCY co mogę zrobić, by pozbyć się ducha tej pudernicy ?

Polecane posty

Gość Żona mojego eks

Żona mojego eks mnie napastuje nawet po śmierci smutas.gif często przychodzi, chowa kluczyki i karty kredytowe, zrzuca porcelanowe filiżanki i oryginalne, starochińskie wazy, gmera mi w mojej kolekcji biżuterii, przede wszystkim straszy mi dzieci i wysysa z nich energię życiową :^ ona już za życia miała kontakt ze złymi mocami, rzucała uroki, ale powodzenie u chłopów miała niezłe, no i pieniędzy jej nie brakowało, bo stale wygrywała w Totka. Chciała swoimi czarami wykończyć mojego Misia, ale trafiła kosa na kamień! Dzięki moim przeciwzaklęciom zdołałam ukryć moją miłość do Misia i wycięłam babonowi niezły numer: podprowadziłam jej laleczki, dyskretnie zamieniłam włosy i paznokcie w laleczkach na jej własne kłaki, po za tym oblałam karty Tarota wodą święconą z Lourdes żeby straciły moc itd. Żona mojego eks nie zauważyla podmiany laleczek, zaczęła w nie wbijać te swoje kościane szpileczki, a tu taki zonk! sama dostała raka i musiała się poddać eutanazji w Holandii :P :P Szkoda tylko, że zamiast pójść do piekła, molestuje teraz cholera moje dzieciaczki nieszczęsne!

Gość gość
Znów się nawaliłaś pijaczko i majaczysz :D

Gość gość
polecam szpital w tworkach albo choroszczy tam pomogą pani i tam iść na badania ,niech orzekną lekarze co się w główkę stało xd

Gość gość
Widac kto zle skonczyl ,jestes juz wrakiem czlowieka ,straszy dziwne ze nie odpisuje na kaffe