Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alinaa00

Moroccan Keratin Treatment z Inoaru

Polecane posty

Gość Alinaa00

Od jakiegoś czasu prowadzę mobilny salon fryzjersko-kosmetyczny. Zauważyłam, ze jest spore zapotrzebowanie na zabiegi związane z keratywnowym prostosowaniem włosów i chciałabym poszerzyć swoja ofertę o taki właśnie zabieg :) szukając informacji na temat produktów natknęłam się na wzmiankę na temat Moroccan Keratin Treatment z Inoaru. Czy macie jakieś doświadczenia z tymi kosmetykami ?

Gość gość
ja osobiście nie miałam z nimi styczności, ale sporo wizażanek poleca ten zestaw, więc coś musi być na rzeczy :)

Gość kwietniowa008
ja już mniej więcej od 1,5 roku prostuję keratynowo włosy i moja fryzjerka używa właśnie tego zestawu. Może jeśli nie jesteś pewna efektów to kup sobie to mniejsze opakowanie 250 ml ? Myśle, że powinno starczyć na 5-6 zabiegów :) produkty moim zdaniem pierwsza klasa. Włosy są mięciutkie, proste, lśniące. No i spory plus za to, że efekt utrzymuje się długo - u mnie nawet do 4 miesięcy :)

Gość Alinaa00
nooo i właśnie o taką opinię mi chodziło :) dziękuję Ci kwietniowa008 za odpowiedz :) Mam już ich balsam termoliss z inoaru. Myślę, ze można to ze sobą fajnie połączyć :)

Gość kwietniowa008
pewnie, ze tak i przy okazji uzyskać w ten sposób modny ostatnio efekt glass hair :) to połączenie jest mega, moja fryzjerka zafundowała mi ostatnio taki zabieg i jestem zachwycona efektem.

Gość fryzi221
Czy w tym zestawie jest szampon plus keratyna? Jak to wygląda cenowo i objętościowo? Warto kupić takie małe opakowanie czy lepiej od razu większe (bodajże litrowe)

Gość herbaciarka1978
w zestawie inoar masz szampon przygotowujący i preparat keratynowy. jesli to twoje pierwsze starcie z ta keratyna to proponuje mala butelke 250 ml, zrobisz niąkilka zabiegow (ile- zalezy od dlugosci i grubosci wlosa) a przekonasz sie czy ci odpowiada :) chociaz mysle,ze bedziesz zadowolona, to dobry produkt, chwalony przez fryzjerow i klientki.

Gość gość
A czy z Inoaru możecie polecić mi coś do codziennej pielęgnacji? Nie mam włosów za bardzo zniszczonych, ale zależy mi na dobrym oczyszczeniu, tak żeby włosy długo zachowały świeżość.

Gość gość
To polecam ci serię Herbal Solution. U mnie już sam szampon dobrze sobie radzi, a z odzywka to wiadomo,intensywniejszy efekt ;) wlosy przede wszystkim sanawilzone, lekkie, dociazone, takie sypkie- przyjemnie sie je czesze i uklada.