Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kleik ryżowy lub kukurydziany dla 4 miesieczniaka co myślicie

Polecane posty

Gość gość

Córka w nocy budzi się nie raz 5 razy ma 4.5 mśc myślę by kupić jej kleik i dać na noc butelkę z mm. Karmie ja piersią ale czasami dostaje butelkę

Gość gość
U mnie pojawil sie ten sam problem. Synek 4.5 miesiaca na piersi budzil sie od 5-7 razy w nocy. Okolo 5.5 miesiaca zapadla decyzja przechodzimy na butle. Do butelki ktora synek dostaje po kapieli dodaje przegotowana make kukurydziana, ryzowa lub jaglana (stosuje je na przemiennie). Synek budzi sie 2 razy w nocy na butle. Rozszerzamy tez diete od kilku dni i mam nadzieje ze z czasem bedzie lepiej. Nie wiem czy taki system zadziala tez na Twoje dziecko ale moze warto sprobowac

Gość gość
Jak przegotowana mąkę?

Gość gość
Kukurydziany by nie miało potem problemu z kupą.

Gość gość
Czyli bez problemu mogę podac?

Gość teztoznamzdoswiadczenia
ja byłam tak zdesperowana, że już całkowicie chciałam wprowadzić mm zamiast kp. Dziecko budziło się nawet do 6 razy w ciągu nocy:/masakra, dopóki nie poprawiłam laktacji:/i teraz mały budzi się 2/3 razy na karmienie:)

Gość gość
Moj maly tezbudzi sie czesto i tez myslalam, zeby mu zrobic kleik na boc na swoim mleku, ale... ma juz pol roku zaraz beda zeby a wszystko poza mlekiem matki podawane w nocy moze powidowac prochnice tzw. butelkowa.

Gość gość
22 07 proszę Cię nie opowiadaj głupot. Dziecko które jest na mm od urodzenia ma nie jesć bo nie jest na kp

Gość gość
Nie powiedzialam, ze ma nie jesc, ale w monencie kiedy ma juz zeby to trzeba je czyscic po posilku co w nocy moze byc dosc priblematyczne. Poczytaj trochę na ten temat.