Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie plany na niedziele?

Polecane posty

Gość gość

Mnie dopadla wulgaris choroby.Maz nie przyjechal,a ja znowu sama. Tak mnie zle. Wszystkim zycze milego dnia.

Gość gość
Na co chorujesz?Tobie bez bolu zycze milej niedzieli.

Gość gość
Hmm plany na dzisiaj??!! Śniadanie już zjadłem wiec przydał by się spacer z pieskiem pogoda piękna słoneczko ciepło aż się prosi by pospacerować na powietrzu. O 10 jak zwykle kawka i coś słodkiego do kawy. Dzisiaj pracująca niedziela wiec może jakieś zakupu w Markecie potem może Kino jakiś obiad na mieście. Ponowny spacerek lub basen z sauną i dzionek minie. Rozumie cię autorko postu samemu nudno w pustym domu czy mieszkaniu!

Gość gość
Bardzo dziekuje za wpis.Jestem sama,a mam ostatnio stracha,bo duzy dom,a sasiedzkie koty lataja.--nawet jak przewroca pelargonie,to sie zrywam.Jakbym byla zdrowa to co innego,ale ja nie lubie porankow,bo wszystko boli.Dzis palilam swiatla na pietrze,bo tak lepiej sie czuje.Zycze milej niedzieli.

Gość gość
Idę do kościoła, potem obejrzę Bonda.

Gość gość
Czyli jesteś trochę nie wyspana ?? A co ci dolega?? Coś poważnego czy tylko przeziębienie czy złe samopoczucie?? Spacerek rano dobrze robi na lepsze samopoczucie czyściejsze powietrze słoneczko las i odrobina ruchu w pewnym sensie balsam dla ciała i ducha. Szkoda że daleko mieszkasz tak sądzę bo zabrałbym cię na spacerek. A skąd jesteś autorko postu Ja z Śląska okolice Będzina!

Gość gość
Właśnie otwarte sklepy dziś? Jak tak to też trzeba sie wybrać,dziś lenistwo,śniadanko jeszcze nie zjedzone....

Gość gość
Bardzo dziekuje za wpisy.Ja choruje na RZS ,takze u mnie nie bedzie juz lepiej,ale tlumie bol lekami i sterydami.Tak sie zlozylo w moim zyciu,ze mam wszystko co materialne,a nie mam zdrowia.No,ale wszystkim nie mozna sie cieszyc..... Bylam juz na ogrodzie i zebralam pomidorki koktajlowe.Ja moge spacerowac,ale to mnie wszystko wnerwia,bo mnie boli. Trudno mnie pisac,bo ciagle jest niefajnie. Cieszcie sie zyciem,bo takie krotkie.Milej niedzieli.

Gość gość
To JA IDE DO LASU NA GRZYBY.

Gość gość
Zrobię pizze i pójdę na plac zabaw.

Gość gość
Autorko tez na to choruje.Boje sie wstawac,bo taki bol.Zdrowia zycze.

Gość gość
Idę dzisiaj z kumpelką na szybkie randki :), troche się stresuje, ale licze na sporo śmiechu!

Gość gośćesik
A ja idę do pracy

Gość gość
Ja czekam na meza,bo ma w koncu przyjechac. Zrobimy grilla w ogrodzie.

Gość gość
Pieprze sie caly dzien, od samego rana.