Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak będąc nieśmiałym chłopakiem wysyłać JEJ sygnały?

Polecane posty

Gość gość

Jestem nieśmiały. Nie mam odwagi podejść i zagadać. Jak mogę jej wysyłać sygnały, żeby były czytelne, ale nie nachalne. Jasne, ale nie desperackie. Jak jej pokazać, że mi się podoba?

Gość gość
może gołębia z liścikiem

Gość gość
Ja mówię coś nt ubioru jaki ma, włosów, tak łatwiej. Ale to był mój błąd bo wiem, że jest zajęta. Czego to człowiek nie powie będąc sam na sam.

Gość gość
Ciężko jest dac sygnały nic nie mówiąc. Jeszcze możesz na do widzenia, pomachać lekko dłonią, to może trochę zadziałać.

Gość gość
Spogladaj i duzo sie usmiechaj:)

Gość gość
strzelaj w nią z procy

Gość gość
jesteście k***a przezabawni

Gość Miła3
Hmmm trochę to ciężkie... Jestem kobietą i wiem, kiedy podobam się nieśmiałym mężczyznom po wzroku, po sposobie patrzenia. Jeśli ona Ci się podoba i przede wszystkim wie o Twoim istnieniu to pewnie widzi w jaki sposób na nią patrzysz ;) Spojrzenia nie da się oszukać. A co do rad dla Ciebie. Tak jak pisali inni nie pokażesz jej, że Ci się podoba nic nie robiąc. Może spróbuj na początek niezobowiązująco z nią rozmawiać? Np o szkole/studiach/pracy. O czymś, co się dzieje wokół Was. Np możesz skomentować zachowanie wykładowcy/nauczyciela. Albo na sam początek zapytaj w jakiej sali macie zajęcia ;) (nie podałeś wieku). Aha i możliwe, że już jej sygnały wysłałeś i ona wie, że Ci się podoba. Sęk w tym, że dziewczyny na ogół nie są odważne i raczej ona sama nic nie zainicjuje.

Gość gość
Miła3 dziękuję za poradę :-)

Gość gość
A czy mogę wymownie patrzeć, aby ona to odebrała jako zachętę do rozmowy?

Gość gość
No nie wiem czy po samym wzroku można to wyczytać, raczej trudno.

Gość Nów___
Nie wysyłaj, czekaj aż znajdzie się ktoś mądrzejszy.

Gość gość
Szukam chętnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo online. Na początek oferuję 1500zł w tydzień a potem 2000-4000zł miesięcznie i więcej! Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a to Wejdź na http://pawlowski-lukasz.pl/zarobek I zapisz się a otrzymasz informację oraz szczegóły o zarobku.

Gość gość
Jeśli nie podobasz się to patrzenie nie będzie żadną zachętą. Jak kobiecie sie podobasz to ona pierwsza rzuca spojrzenia