Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sadzicie.. zawalilam? Prawdziwa sytuacja...

Polecane posty

Gość gość

Ja mojemu nie powiedzialam o tym ze jestem dziewica. Kiedy przyszlo co do czego...nie mogl sie wcisnac swoim penisem. Ja twardo nic nie mowilam. Sprobowal palcem. Kiedy byl juz tym palcem gleboko dosc polecialo chyba troche krwi. On to zauwazyl i niestety po robocie... Opadl mu z wystraszenia...czulam sie fatalnie on tez bo byl zaskoczony. Myslalam ze splone ze wstydu ....

Gość gość
Jeśli wstydzilas sie dziewictwa to trzeba bylo sie samej rozdziewiczyc np. palcem lub u ginekologa i po sprawie ;)

Gość gość
Pewnie się wystraszył bo odkrył, że bylas dziewicą, ale sama krew nie musi jakos przerazac , chyba ze jakis facet sie jej panicznie boi :) Ale ja nieraz krwawilam lekko w czasie seksu bo mam nadzerkę na szyjsce macicy i przy mocniejszym seksie albo nie takim ulozeniu czasem sie zdarza

Gość gość
Autor: wystraszyl sie wlasnie chyba i dlatego pozniej juz mu nie stanal...byl zly na siebie ze nie wie o co chodzi a mi bylo wstyd... Ze bylam do tej pory dziewica

Gość gość
Ja kiedyś po seksie patrzę, a tu krew wszędzie, okazało się, że moja kobieta coś źle wyliczyła i miała okres. Głupia sprawa, ale uspokoiłem ją, trochę się pośmiałem z sytuacji, nie ma co histeryzować. Sytuacja niby żenująca ,ale z drugiej strony, na luzie do tego podszedłem przez to ona też.

Gość gość
3/10 na zachete za bujna wyobraźnie ;)

Gość gość
Może wystraszył się, bo uznał, że to kobiety dbają o antykoncepcję. A tak, taka niedoświadczona może nie wiedzieć... I co, trza brać odpowiedzialność minimum po połowie. Nie wiem, czego mógł się wystraszyć. Możesz mi powiedzieć?

Gość gość
Trochę dystansu do siebie, ludzie. I co się takiego strasznego stało? Nic! Nie ma się czym przejmować. A abstrahując, skoro nie potrafisz być szczera ze swoim facetem i nie potraficie ze sobą rozmawiać, nie zabierajcie się za seks. Najpierw dojrzałość, dopiero potem poważna relacja.

Gość gość
Nie martw się, gdybyście uprawiali anal to mogłoby być gorzej...

Gość gość
Wystarszyl sie ze nie podola zadaniu i mu opadlo. A informacja ze ma dziewice przed soba go sparalizowala... Autorka

Gość gość
to zależy ile miałaś wtedy lat, jeżeli ponad 30 to ciesz się że nie uciekł do takiego wybryku natury