Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna opowiedziała mi co robiła kiedyś będąc pijaną

Polecane posty

Gość gość

Mam dość. Uważałem ją za pożądną dziewczynę, a dowiedziałem się rzeczy o których nie chce słyszeć. Jeszcze fakt że powiedziała mi to będąc pijaną, to już w ogóle nie chcę o tym słyszeć. Nie wiem co robić. Szczerze to stoi pod wielkim znakiem zapytania,

Gość gość
co to za historia z du py w ogole? napisz co robila, albo wypad

Gość gość
Właśnie, spadaj z takim wątkiem o niczym.

Gość marcelllo
Faceci z porządnymi kobietami po jakimś czasie przestają być szczęśliwi bo im się coraz więcej wrażeń zachciewa. Ciesz się że Ty już masz taką kobietę, która Ci to zapewni.

Gość gość
no że pływała nago

Gość gość
opowiedziala mi pod wplywem alkoholu, ze kiedys bedac pijaną zrobila loda barmanowi pod barem. znala go ledwo godzinę

Gość gość
Podobno zjadła cukierka... przed obiadem!!! ;-O

Gość gość
gość dziś Raczej podszyw...

Gość gość
Marcelllo ma rację,partnerka powinna mieć cechy dobre i złe.Twoja dziewczyna źle się zachowała,ale wybacz jej to i daj szanse.Każdy popełnia błędy młodości,ona czasu nie cofnie.Nic się nie dzieje i głowa do góry :)

Gość gość
Nie podszywajcie się pode mnie. To nie było, aż takie straszne jak podszywy tutaj piszą. Powiedziała mi, że kiedys była u rodziny na wsi, która wyjechała zostawiając ją samą w gospodarstwie. Siedziała znudzona, piła wino oglądając tv i "zaswędziała ją pipka", a jedynym towarzyszem w pokoju był owczarek niemiecki. To zrobiła mu loda i nadstawiła tyłka i ją wziął. Widać był wyposzczony jak ona.

Gość gość
i tu sprawdza sie zasada że wiekszość facetów to zboki, podziwiam autora że jeszcze ma siłę o tym pisać. A wy się leczcie , bo wam nawet trollowanie nie wychodzi, żałosne.

Gość gość
zrobila murzynowi rimming

Gość gość
zgłaszam podszywów , skandal

Gość gość
zgłoś się do eutanazji xD

Gość gość
widze ze przez ten czas jak mnie nie bylo masa trolli pisala zmyslone historyjki. dobra napisze wam. moja dziewczyna opowiedziala mi ze kiedys po pijaku podrywal ja 20 lat starszy biznesmen i proponowal jej seks za 1000 zl i ona sie zgodzila ale w hotelu okazalo sie ze bylo jeszcze 2 innych facetow i rzneli ja we trzech. zamiast 1000 zl zaplacili jej tylko 100 zl a po tej akcji po dzis dzien smierdzi jej z ust nasieniem

Gość gość
wiecie co, bała się myszy :-(

Gość gość
coraz lepiej choć historia z owczarkiem najbardziej i się podoba :)

Gość gość
Trzeba było napisać w 1 poście i nie byłoby trolli a teraz już w ten temat nie ma co wchodzić

Gość gość
Wylizala spocone jaja i pupe

Gość gość
Ja wiem ja wiem, nie chodźi co niedzielę do kościoła,przejepane..

Gość gość
Boże widać, że to forum to dno same podszywy i tr()le !!! Od razu najgorsze scenariusze, a chodzi tylko o to, że dziewczyna opowiadała o pewnej sytuacji, kiedy upiła się na imprezie. Postanowiła wtedy zmienić swoje życie, pod wpływem chwili i alkoholu i ubzdurała sobie za cel zaspokojenie pierwszego lepszego faceta, która się nią zainteresuje. Przeleciał ją cały klub, łącznie z barmanem, menadżerem oraz taksówkarzem, który pojawił się tam przypadkowo. Mówiła mi wcześniej, że miała tylko jednego partnera w życiu, nie licząc tej felernej nocy... Ona jest porządna, mówi, że mnie kocha

Gość Autor_Tematu
Sio marni podszywacze, wyobraźnia Wasza nie ma granic. Od razu prostuje, że nie chodzi o seks z owczarkiem, ani sponsoring, ani przygodny seks w klubie z przypadkowymi mężczyznami. Zwierzyła mi się, że kiedyś będąc pijana opuściła domówkę, na której była. Zamówiła kierowcą z ubera i miał przyjechać po nią Pan Zbyszek z opla astry. Wyszła więc z imprezy i ujrzała opla astrę, wsiada pewnie do auta i pyta - Pan Zbyszek, i padła odpowiedź tak, zapytał gdzie jedziemy, a ona, że przeciez ma pan w uberze, Zbyszek się zaśmiał tylko i powiedział, no tak i ruszył. Podczas jazdy Zbyszek zjechał na pobocze i zapytał czy mogą się rozliczyć inaczej, a że ona była wolna, Zbyszek kojarzył się jej z wujkiem Andrzejem, który zawsze do niej smolił cholewki, stwierdziła, że raz się żyje i spełni jedną ze swoich fantazji. Zbyszek jednak ściągnął spodnie i się wypiął, ona pytała o co chodzi, a on ,że nie było mowy o seksie i albo ją tu zostawi ,albo zrobi mu tzw "rimming". Tego się nie spodziewała, ale zrobiła to, bo już chciała być w domu, Zbyszek też zaproponował na koniec, żeby zaspokoiła go po francusku. co uczyniła. Po wszystkim Zbyszek zapiął rozporek i zapytał ironicznie, czy zamówić jej ubera... Wtedy zrozumiała, że to nie był ten opel astra. Co o ty sądzicie?

Gość AdriannaP
Normalna dziewczyna. Mi się to przytrafia raz na 2 miesiące, a nie uważam siebie za "łatwą".