Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

dostał ktoś z was niedawno Mandat? wszystkie mandaty w Polsce spływają do Opola

Polecane posty

Mandaty - Pierwszy Urząd Skarbowy w Opolu www.opolskie.kas.gov.pl/pierwszy-urzad-skarbowy-w-opolu/zalatwianie.../mandaty Mandaty karne - rachunki bankowe do wpłat grzywien ... lub zaocznym należy dokonywać na rachunek bankowy Pierwszego Urzędu Skarbowego w Opolu, ul. Kontakt w sprawie mandatów W sprawie mandatów karnych nałożonych po 1 stycznia 2016 r ... Uzyskanie ulgi w spłacie ... Uzyskanie ulgi w spłacie należności z tytułu grzywny ... Mandaty karne - rachunki ... Mandaty karne - rachunki bankowe do wpłat grzywien ... Dane teleadresowe Dane teleadresowe. Źródło: Pierwszy Urząd Skarbowy w ... Pisma informacyjne o ... Pierwszy Urząd Skarbowy w Opolu uprzejmie informuje, że do osób ... Pierwszy Urząd Skarbowy w ... Sposób dokonywania wpłat należności z tytułu grzywien ... Więcej wyników z kas.gov.pl »

Policja ukarała cię mandatem? Zapłacisz tylko w Opolu kielce.wyborcza.pl/.../1,47262,19494223,policja-ukarala-cie-mandatem-zaplacisz-tylk... 18 sty 2016 - Kierowcy ukarani przez policję mandatami dziwią się, że muszą wpłacać na konto I Urzędu Skarbowego w Opolu. Dlaczego za mandat w Warszawie płacimy skarbówce z Opola? warszawa.wyborcza.pl/.../1,34862,21257866,dlaczego-za-mandat-w-warszawie-placi... 18 sty 2017 - Już chciałem zapłacić, ale zauważyłem, że na druku był podany numer ... Wskazanie na mandacie urzędu skarbowego w Opolu zdziwiło też ...

kliknijcie w ten link

Dostałeś mandat we Wrocławiu? Zapłacisz w Opolu ... https://gazetawroclawska.pl › Mój reporter 25 sty 2017 - OK, przełknąłem temat, ale nie wiem dlaczego mandat mam wpłacić na numer konta bankowego Urzędu Skarbowego w Opolu? Pytałem ...