Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sztuczny penis w przypadku impotencji

Polecane posty

Gość gość

Do kobiet: czy odpowiadałaby wam penetracja sztucznym penisem przytwierdzonym do ciała partnera (tzw strap on) gdyby wasz partner miał impotencję?

Gość gość
Po prostu każdy seks wyglądałby tak, że wasz partner ubierałby sztucznego penisa przypiętego paskami do ciała i was nim penetrował. Co wy na to?

Gość gość
Jeżeli byłoby uczucie między nami, to nie widzę problemu w takim rozwiązaniu. I problem byłby rozwiązany ;)

Gość gość
gość dziś A nie byłoby dla ciebie problemem, że w takiej sytuacji partner nie doznawałby żadnej przyjemności seksualnej?

Gość gość
gość dziś A co miałoby do rzeczy uczucie między wami?

Gość gość
12:45 Jeżeli sam z własnej chęci zaproponowałby takie rozwiązanie to nie miałabym nic przeciwko temu. Natomiast jeżeli dla niego stanowiłoby to problem to szukalibyśmy innego rozwiązania. np leki na potencję lub inne możliwe rozwiązania.

Gość gość
A co to za różnica? W ogóle nie ma żadnej różnicy między naturalnym a sztucznym

Gość gość
gość dziś A co jeśli on zaproponowałby takie rozwiązanie ale podczas każdego takiego stosunku seksualnego i po by płakał? gość dziś Nie widzisz absolutnie żadnej różnicy między penisem naturalnym a sztucznym? A między facetem naturalnym a manekinem też nie widzisz różnicy czy widzisz?

Gość gość
A co jeśli on zaproponowałby takie rozwiązanie ale podczas każdego takiego stosunku seksualnego i po by płakał? X Przecież masz na odpowiedź w tamtej odpowiedzi: " jeżeli dla niego stanowiłoby to problem to szukalibyśmy innego rozwiązania"

Gość gość
gość wczoraj A myślisz, że dla jakiegoś faceta mogłoby to nie stanowić problemu? A Ty byś miała orgazm jak by facet uprawiał seks z gumową lalką, podczas gdy ty leżałabyś obok?

Gość gość
Dla mnie najważniejsze jest sprawic przyjemność ukochanej jakbym byl impotentem to by mi odpowiadalo

Gość gość
Jak maz zachorowal i stal sie imotentm to przez kilkanascie miesiecy posuwal mnie tylko sztucznym mial specjalne umocowanie i jak sie rozgrzal to byl lepszy od normalnego posuwal mnie tak dlugo ile chcialam nigdy nie tryskal i zawsze byl twardy,Czasami to bylam lepiej przerzeta niz tym naturalnym Teraz maz wrocil do zdrowia ale i tak odczasu do czasu na moja prozbe daje mi na calego sztucznego