Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Akademia Medycyny Naturalnej

Polecane posty

Gość gość

Witam, Chciałabym Państwu opowiedzieć o niesamowitym miejscu. Byłam tam z polecenia mojego dobrego znajomego,który z kolei był tam również na kuracji.Od dawna interesuje się medycyną naturalną wiec uważam że był to strzał w 10! W niewielkiej miejscowości Świebodzice w woj.dolnośląskim znajduje się Akademia Medycyny Regeneracyjnej,w której za pomocą medycyny naturalnej pacjenci osiągają niesamowite wyniki kuracji. Usługi świadczone w Akademii oparte są na kompleksowej metodzie regeneracji narządów i odnowy i odmładzania organizmu.Są tam między innymi wykonywane zabiegi borowinowe,elektrostymulacja,różnego rodzaju masaże a wszystko to jest połączone z wysoką jakością usług oraz komfortowym zakwaterowaniem w pełni wyposażonych mieszkań. Mają oni pacjentów z różnych stron świata i trafiają tu z różnymi chorobami,dolegliwościami.Niektóre choroby uważa się za nieuleczalne,a wiec tak naprawdę z tymi z którymi boryka się wielu z Was. Co prawda ja byłam tam w celach profilaktycznych i oczyścić organizm,ale sama profilaktyka z kompleksowym oczyszczaniem ur******* organizm do walki ze wszystkimi dolegliwościami. Gorąco polecam to niesamowite miejsce,gdzie bardzo życzliwi ludzie pomagają w walce z chorobami nie za pomocą trującej chemii i leków ,lecz za pomocą medycyny naturalnej i regeneracyjnej.Bardzo dużo informacji o Akademii i o metodach tam stosowanych można znaleźć na ich stronie internetowej. Wystarczy wpisać nazwę i miejscowość w wyszukiwarce. Ze swojej strony wiedząc jak trudne jest znalezienie pomocy czasem w bardzo beznadziejnych przypadkach kiedy lekarze odmawiają pomocy ,bardzo chętnie opowiem o swoim doświadczeniu w Akademii ,jak również o opinii pacjentów z którymi miałam kontakt podczas swojej kuracji.Zapraszam wiec z pytaniami na mojego maila med.ludowa@gmail.com, napewno odpowiem na każde nutrujące Was pytanie:). Gorąco Was pozdrawiam i życzę dużo zdrówka:) :) :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować