Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ona mówi do niego pocałuj mnie a on całuje ją tylko w policzek

Polecane posty

Gość gość

Czy to możliwe aby chłopak był aż tak nieśmiały, że nie pocałował dziewczyny mimo tego, że ona go do tego nakłaniała nie owijając w bawełnę? Prawdziwy incydent. Nie byłam jej świadkiem, ale opowiadała mi o tym przyjaciółka. To było na dyskotece. Przy stoliku siedziało kilka osób. Wszyscy się znali gdyż studiowali na I roku i byli z tego samego wydziału. Jednej z dziewczyn, którą dobrze znam podobał się jeden z chłopaków siedzących przy stole, którego też znam. Oni byli pod wpływem alkoholu ale nikt nie był pijany. Ta dziewczyna zaproponowała temu chłopakowi aby ją pocałował, ale tak naprawdę. Nadmieniam, że ona nie jest żadną łatwą dziewczyną, która pójdzie z każdym. Chłopak zareagował w ten sposób, że wstał, podszedł do niej i pocałował ją w policzek. Nic więcej. Wrócił następnie na swoje miejsce.Dziwne gdyż ona podobno mu też się bardzo podoba. Każdy inny chłopak wykorzystałby taką sytuację. Ona jest atrakcyjną dziewczyną więc odpada argument, że on był uprzedzony do niej z powodu braku urody. On nie jest też żadnym homo.Nigdy nie spotkałam się z taką reakcją na taką propozycję. Tej dziewczynie zrobiło się głupio a koledzy powiedzieli chłopakowi, że jest frajerem. Zwykle chłopcy sami inicjują takie sytuacje, a taka okazja gdy ładna dziewczyna wychodzi z inicjatywą to dla nich istne marzenie. Zostaje nieśmiałość, ale czy można być aż tak bardzo nieśmiałym aby nie wykorzystać takiej okazji?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować