Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o porady dotyczace ciazy. Dziwne skurcze

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 28 lat i wlasnie jestem w koncowce pierwszej ciazy(35 tydzien) mieszkam z mezem w Niemczech i nie mam za bardzo kogo się poradzic bo stracilam mame w wieku 14 lat, a z tesciowa lacza mnie nie najlepsze kontakty. Odkad odeszlam z pracy na macierzynskie koleżanek tez jakby mniej w moim zyciu. Nie będę biedolila o tym jak to ciezko, bo przetrwałam te 8 miesięcy to i dam rade ten ostatni... Sek w tym ze ostatnio odszedl mi tzw czop sluzowy w nocy, polozna mowila ze ze wzgledu na to ze byl przezroczysty to nie mam sie czym martwic bo tzn ze cialo przygotowuje sie do porodu ale nie nastapi to szybko i moze zajac kolejne 2-3 tyg. Dzis obudziłam sie z bardzo silnym bolem kregoslupa i takim nie wiem jak to opisac... Stwardnialym brzuchem i bol ten utrzymyqal sie dobre 20 min, po czy kapiel sprawila ze ustal. W dodatku martwi mnie jeszcze jedna rzecz. Cala ciaze przeszłam bez zadnych zakazen czy grzybicy pochwy, mialam robiona cytologie, spraqdzany mocz regularnie i wszystko bylo ok a od jakis 3 dni czuje taka dziwna won z wkladki taka... Inna nie moja, az wstyd mi sie przyznac ale taki zapach 'wedzonej ryby' i jesli np nie zmienie wkladki po 3 h zaczynam ja czuc. Dziwi mnie to ze tak nagle zaczelo dxiwnie pachniec szczegolnie ze nic mnie tam nie swędzi, kapie sie teraz czesciej nawet bo 2-3 x dziennie tzn z rana czasami po prostu leze w cieplej wodzie ze wzgledu na bole plecow np. Moglybyscie mi napisac czy to sa jakies objawy porodu czy cos niepokojacego? Wizyte u lekarza mam za 9 dni. Ostatnio bylam zobaczyc polozna ze wzgledu na ten czop(wtedy nie wuedzialam ze to jest czop sluzowy ktory niektorym kobietom odchidzi wcześniej) wiec nie chce wyjsc na panikare jakas ktora z kazdym problemem leci do szpitala. Bardzo ciezko bylo mi zajsc w ciaze(4 lata staran) i mam straszny lek ze moze byc cos nie tak. Z gory dziekuje wszystkim kobietkom o wszelkie porady.

Gość gość
Musisz pi//zde wyparzac wrzacym psim lojem , pluje na twojego najducha

Gość gość
Do tej osoby wyzej:Prosze juz poj*b sie znalazl... Szkoda mi ciebie zalosna kreaturo bez zycia(no bo co to za gnida ktora tak wczesnie siedzi na forum zeby tylko komus ublizyc) Ciekawe co taki baran musi mieć w glowie. Idz sie lecz. Nie pozdrawiam ofiaro losu.

Gość gość
Uwale stolca na groby twojej najblizszej zdechlej rodziny i na twojego najducha , zdrajco narodu , pracujesz szmato w niemczech na zmywaku , nie masz powrotu do PL , obys tam zdechla i twoj najduch tez

Gość gość
Poza ty to nie bedze Polak to bedze smierdzacy gebels !! Oby smrud zdechl przed porodem w twoim smierdzacym tunelu

Gość gość
Chce Cie tylko poinformować ze napisalam z prosba o Twoje IP i zglosze Cie na policje za takie ostre obelgi. Z checia zobacze Twoj ryj w sadzie.

Gość gość
Szkoda ze Ty nie zdechles :)

Gość gość
Nie wchodze juz wiecej z Toba w konwersacje. Nie jeden gnoj myslal ze jest anonimowy w sieci. Mozna znosic roznego rodzaju hejty od zalosnych ludzi ale nikt nie bedzie zyczyl smierci mojemu dziecku. Nie jeden cwaniaczek wyzywal w taki sposób innych twierdzac ze jest kozak. Pitem sie okazywalo kozak w sieci p***a w swiecie. Bedziesz ryczal i przepraszal w sadzie. Zycze Ci milego dnia, nie produkuj sie juz wiecej bo jedynw osoby które zajrza na to forum bedzie moj prawnik obys sie pograzyl. Nie moge sie doczekac Twojego ryja :))) i nie masz pojecia jak bardzo sie ciesze ze trafil mi sie taki gnoj jak Ty, pociagne Cie nizej niz aktualnie jestes. Buziaki

Gość gość
Zamknij parchata szmato z niewypuklonym najduchem ryja :D

Gość gość
Urodzisz skurczybyka! :-(