Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki dobry sprzet audio do domu kupic za 6tys ?

Polecane posty

Gość gość

Mam dylemat co kupic do domu pokoj 80m2 Myslalam o Onkyo albo Marentz teraz sama nie wiem?

Gość bluejazzflower

Za 6 tysi mozesz zainwestować w kino domowe, z tego co wiem, to fajny wybór masz w Top Hifi.

Gość termionator

Za 6 tysi mozesz zainwestować w kino domowe, z tego co wiem, to fajny wybór masz w Top Hifi.

na spokojnie, na tophifi faktycznie jest dobry sprzęt :p

Gość Audiofil stereofoniczny

Nic nie żadne tam kino domowe. Kino sromowe, kuźwa. Lepiej zainwestować w porządny sprzęt stereo niż wielokanałowe gófno. Zresztą na logikę, wzmacniacz stereo ma dwa kanały (czytaj dwa mini wzmacniacze w sobie) a wielokanałowy wzmacniacz ma ich sześć. Nie bądźmy naiwni, że ktoś sprzeda nam sześć wzmacniaczy w cenie dwóch. Wielokanałowośc kina domowego jest okupiona utratą jakości aby zmieścić się w cenie. Cudów w ekonomii nie ma.

Za sześć tysiaczków proponuję dyskofon + wzmacniacz Maratnza, a do tego podłogowe 3-drożne kolumny B&W. Nie daj się namówić na żadne podstawkowe kolumienki bo te być może w sklepie zagrają przecudnie ale w Twoich 80m2 bas nagle zniknie.

Aha, jeszcze jedno. Przed ostatecznym sfinalizowaniem zakupu zostaw w sklepie kasę jako zastaw i na razie tylko wypożycz sprzęt aby sprawdzić jak całość zagra u Ciebie w domu. Takie pożyczanie to podstawowa praktyka w dobrych salonach audiofilskich. To pozwala uniknąć potem przykrych niespodzianek. Pamiętaj, że kolumny współpracują z kubaturą pomieszczenia.

na spokojnie, na tophifi faktycznie jest dobry sprzęt :p

zastanawiam się pomiędzy gramofonem a odtwarzaczem cd, nie wiem co lepsze a oba chcę kupić ze strony tophifi

zastanawiam się pomiędzy gramofonem a odtwarzaczem cd, nie wiem co lepsze a oba chcę kupić ze strony tophifi

ja mam gramofon z tophifi i jestem w stanie Ci powiedzieć że jest jednym z najlepszych jakioes miałem a mam ich wiele.