Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zielonykubeczek zdobywa follow na instagramie

Polecane posty

Gość gość

Niektorzy kupuja obserwatorow a inni stosuje metode :follow-unfollow czego przykladem jest zielonykubeczek.Jednego dnia dziewczyna obserwuje pond 1000 profili,a juz nastepnego z 1000 zostaje marne 200. Robi tak od 2 lat i dorobila sie ponad 10tys obserwatorow.Kiedy Cie zaobserwuje i odwdzieczysz sie tym samym,juz nastepnego dnia przestaje cie obserwowac.Taki sposob brzydzi mnie bardziej niz Ci,ktorty kupuja followersy.A wy co o tym sadzicie?

Gość gość
a chói mnie to obchodzi

Gość gość
Tez nienawidze takiego sposobu pozyskiwania followersow. Mnie to się przydarza nagminnie, ktoś mnie dodaje a potem unfollow. Rekordziści po 15 minutach, jak tylko mnie złapią. Bardziej „uczciwi” czekają jeden dzień, tak jakby liczyli, ze nie zauważę. Kiedyś zauważyłam, ze ktoś tak zrobił i błyskawicznie napisałam komentarz, ze po co dodaje mnie jak mnie odrzuca z chwila, jak go dodam? Minute później byłam zablokowana. Takie te hienki są czujne. ;)

Gość gość
Po uj ten cały foloł? Pozorne problemy.

Gość gość
Ja zalozylam kont rok temu i od roku nie dodaje zdjec. A pieprziny insta sam dodaje dollowfersow

Gość gość
Znam te dziewczyne, robi fajne bransoletki i kartki .Mnie tez kiedys zaobserwowala i to nie raz; przez pomylke;-) Poza tym niegrozna osoba, ktora chcialaby byc obserwowana przez tysiace bo prowadzi bransoletkowy biznes

Gość gość
Inni kupuja followersow i liki i co zrobisz