Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uczciwa pralnia we Wrocławiu

Polecane posty

Gość gość

Dzien dobry. Zawiodłem się na pewnej pralni dywanów, która mieści się w centrum miasta i ze względu na przyzwoitość nie będę już podawał nazwy. Nie dosyć, ze prali niestarannie, to wyszukiwali dodatkowe koszta za pranie już nie mówiąc, ze terminy ciągle się wydużały. W związku z tym szukam nowej pralni, gdzie piorą na czas, nie ma ukrytych kosztówi są uczciwi. Może ktoś zna taką? Pozdrawiam.

Gość gość
Tak przeważnie jest z firmami, które się mieszczą w centrum miasta. muszą odbić wysoki czynsz i inne opłaty na klientach i to całkiem normalny proceder. Najlepiej korzystać z firm, które się mieszczą z dala od centrum, a najlepiej na obżeżach miasta. ja np korzystałem z usług pralni Pierzdywan, która się mieści na Kiełczowskiej 62 i musze przyznać, że robią to dobrze, a ceny mają niższą niż w innych miejscach. moim zdaniem sa uczciwi.

Gość gośćff
Idealna pralnia dla facetów to www.roksa.pl Oddział Wrocław .

Gość gość
Potwierdzam to co napisał mój przedmówca i szczerze mówiąc nie znajdzie się lepszej pralni we wrocku niż ta Pierzdywan. Warto też czatować na promocje, które dosyć często się u nich pojawiają i sporo na nich skorzystałem. są the best.

Gość Karol

to proste. pralnia carpet!

Gość Iwona

Wrocław to tylko i wyłącznie Pierzywan!! Jestem właścicielką hostelu i wiele pralni już wypraktykowałam. Zawiodłam się bardzo na Latającym dywanie, a PierzDywan zawsze jest ok i środki mają antyalergiczne, co w przypadku gości z alergią jest to nie bez znaczenia.