Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądacie wieczór wyborczy?? Hahahh ta stronniczość telewizji!!

Polecane posty

Gość gość
Ucieło tekst Na tvn pokazują, że wybory wygrał Trzaskowski i głównie o tym mówią! Tak jakby to były wybory na prezydenta Warszawy... i nic więcej... xxx Na tvp1 pokazują, że ogólnie wybory samorządowe wygrał PiS i taką przewagą jak jeszcze nigdy nie było... a o Warszawie tyle o ile... Ehhh komedia. Telewizje powinny być neutralne, a ta stronniczość jest szokująca!

Gość gość
tvp jeszcze jara sie że Jarek Wałęsa nie wszedł :D

Gość gość
Dokładnie hhahahahha,a szczególnie to co odwala tvn to śmiech na sali!!!

Gość gość
Bolek pewnie myślał że i synus na nazwisku pojedzie a tu taki chuj w taki deszcz. Wałęsa to taki wsiok i przyglup. Dopiero człowiek to dostrzega gdy jest dorosły bo zawsze wmawiali że to bohater i legenda a to zwykły kłamca i prostak oraz narzędzie w rękach innych.

Gość gość
Kocham te wieczory wyborcze :D TVN niemieckie media, żal oglądać!! :o

Gość gość
Tak!! Aaaaahahahhahahahahaha :p

Gość gość
A dlaczego zawsze w dużych miastach wygrywa opozycja?? Ktoś może mi to wytłumaczyć?? PiS wygrało i to miażdżąco :p a mimo tego, że wygrali to w dużych miastach słabiej im poszło. Nie czaje tego. Albo tvn tak to pokazuje?? Im to tam nie ma co wierzyć! :o

Gość gość
u was tez byly takie kolejki do glosowania ?

Gość gość
gość dziś Bo im większe miasto tym więcej ludzi myślących pewnie. Na zacofanych wsiach zawsze będzie wygrywać kretyński populizm.

Gość gość
U Nas małe miasto. Było ok, raczej bez kolejek.

Gość gość
21:39 ojjj.. widać, że nie masz pojęcia o polityce.

Gość gość
U mnie cala rodzina poszła glosować na PIS . Jednak przez te 2 lata sporo zrobili w naszym regionie ...oby tak dalej .

Gość gość
21.40 dobrze napisała to ty nie znasz się na polityce. Wieś zacofanie to na pisiory i kuszą głosuje

Gość gość
To ja mogę być nawet zacofanym wsiokiem ( z miasta ) który glosuje na PIS :)

Gość gość
CO oni z ta Warszawa? co to innych miast nie ma .

Gość gość
Czym bliżej granicy z Niemcami tam ludzie tam głosowali na PO. Chyba chcą uchodźców przejąć od Niemców do swoich domów :o TVN bez komentarza. Chyba prawda ich boli

Gość gość
22.02 propaganda PiS działa.

Gość gość
22:23 Ty biedaku naprawdę myślisz że wyborcy pisu oglądają tvp1 jak szopke koreańska i słuchają jej jak świnia grzmotu :D może zapoznaj się z niezależnymi mediami to co się otworzą te chinczykowate oczka a nie wiecznie pyski w tvn i polsacie.

Gość gość
my bylismy wszyscy głosowac na PO, no i jak widac tak czy siak PIS mierza ku upadkowi bo koalicja PO i Nowoczesnej plus PSL i inni maja przewage w sejmie na PISem. Pis trzeba obalic i to szybko. Szczerze to marze aby w wyborach prezydenckich startował Tusk, wiem ze wygra i skonczy sie to sredniowiecze Pisu

Gość gość
22:40 słabo śledzisz media. PSL już chce iść na koalicję z PiSem! Szok co? Mają więcej do zaproponowania na ten moment, a PSL wiadomo. Idzie tam gdzie lepiej posmarują. Pozdrawiam

Gość gość
ość wczoraj Bolek pewnie myślał że i synus na nazwisku pojedzie a tu taki ch*j w taki deszcz. Wałęsa to taki wsiok i przyglup. Dopiero człowiek to dostrzega gdy jest dorosły bo zawsze wmawiali że to bohater i legenda a to zwykły kłamca i prostak oraz narzędzie w rękach innych. xx Nie dorastasz temu "wsiokowi " dopiet. Pochwal sie czym ty zapisałas sie na kartach historii. Na pewno nie inteligencja ,przygłupie.

Gość gość
07:42 a czy Ty kiedykolwiek słuchałeś jego wypowiedzi? I nie chodzi o prosty język, a raczej logikę... Wielu się zapisało na kartach historii i wielu ma prawo mieć o tym swoje zdanie (tak jak ktoś wyżej napisał jak gloryfikowano Wałęsę jego zdaniem niesłusznie)

Gość gość
WALESA to cukrzyk nie zważajcie na jego bredzenie bo to wina spadków cukru...

Gość gość
Ja do Kościoła nie chodzę , pracuje , 500+ mnie nie dotyczy , biedy nigdy nie zaznałam a głosowałam na PIS . Dlaczego ? bo jedyny rząd który pomógł biednym .

Gość gość
A ja chodzę do kościoła , 500+ nie dostaję i zagłosowałam na KO. A dlaczego? Bo denerwuje mnie zakłamanie, hipokryzja i oszustwo pisu. Ps. zawsze śmieszy mnie bezmyślne powtarzania za pisem, że tvn to niemiecka stacja. Po tym widać, jaką ludzie mają "wiedzę" i jedynie powtarzają, co im politycy do głowy wcisną.

Gość gość
W dużych miastach jest więcej liberałów co bez konsekwencji chcą brać koks, brać śluby gejowskie, usuwac ciążę itp.

Gość gość
Korporacyjnym szczurom i zlodziejskim kombinatorom się nie podoba że Pisiory wyrównuja różnicę między ludźmi, bogacenie się biednych powoduje że nie są już tacy wyjątkowi i pasek gucci na nikim nie robi już wrażenia

Gość gość
Ja głosowałam w wawie, tu była najwyższa frekwencja w całej Polsce, wygrał ten na kogo głosowałam. Jaki niepocieszony, tyle naobiecywal, a tu wygląda że nawet nie będzie drugiej tury, hahaha hahaha