Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznalem dwie fajne dziewczyny narazie wirtualnie którą wybrać?

Polecane posty

Gość gość

Szukałem w sieci długo dziewicy i takiej która by mi odpowiadała i o dziwo trafiłem nataka niby karków i 150 km ale jednak to taka wymarzona kobieta .. druga kobieta to już nie dziewica miała już faceta i też raczej ok dziewczyna boje sie zaangażować w rozmowę z nią trochę bo się jej podobam i chciałaby sie też spotkać zemną w sumie nie wiem jak wygląda ale jest ok tak mi sie zdaje. Ja nie umie z dwoma kobietami flirtować a boje się powiedzieć że wole ta czy tamtą bo nie znam żadnej :(( strasznie nielubie takich sytyuacji a przy poznawaniu dziewczyn zawsze tak jest !! albo poznajesz dwie naraz albo pół roku nic:( Nie wiem co zrobić ta jedna kobieta nie dziewica wybaczcie za to rozgraniczanie bo obie są ok ta miała jednego partnera to tez bym zrozumiał. i ta nie dziewica ona jest bliżej mnie tak z 30 km ode mnie i też chyba ładna obie są raczej śliczne to najgorsze:(bylem 24 lata samotny nawet kulawa kobieta niepodeszła by bylem zakochany i krzywdziła mnie kobieta dwa lata bo wolała innego czy zwodziła mnie nie chce być jakimś fałszywcem dla nich ani je krzywdzić ale chciałbym dobrze wybrać a bez ranienia jednej strony sie nie uda:( Chyba muszę powoli wyjawiać swe wady i zobaczyć która więcej wytrzymie i zniesie :( tyle lat nie miałem żadnej kobiety i ni zkupy d**y dwie wirtualne osoby moga byc warte poznania :( a realcje realne z kolegami mi sie zupełnie posypały poszło kiedyś o jakaś ina jeszcze kobietę bo poleciała na kolege i sie wkurzyłem i zerwałem znim kontakt bo stwierdziłem ze to daremny kolega gdy nie umie zrezygnować z kobiety dla kumpla on musiał do każdej startować eh I jestem w kropce jak zawsze jedno i tosamo dwie dziewczyny napiszesz jednej ze jest druga czy coś to się obraża obie naraz i znowu 3 miesiące będę sam czy pół roku :((

Gość gość
chyba mam pecha po prostu . nigdy niemiałem dziewczyny i pewnie jak sie zjedna czy drugą spotkam to sie odrazu zakocham ;/

Gość gość
24 lata sam bez ani jednej dziewczyny to oczywiście muszę dwie poznać naraz i beda tylko problemy ehh..