Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz mnie zdradza! co mam robic?

Polecane posty

Gość gość

Czesc, Chcialabym podzielic sie z Wami moim problemem i tym samym prosic o rade. Kilka dni temu, znalazlam na telefonie meza, aplikacje dzieki ktorej rozmawial z ogoromna iloscia kobiet. Prosil je o zdj swoich piersi, opisywal co by z nimi robil oraz umawial sie na skype. Trudno mi powiedziec czy sie z nimi spotykal w realu. Wiadomosci do tych kobiet byly bardzo ale to bardzo pikantne, dlatego trudno byloby mi uwierzyc ze pozostal jedynie na wiadomosciach i skype. Jestesmy dwa lata po slubie, jednak od roku nie chce uprawiac ze mna seksu. Ja tez nie inicjuje bo to zazwyczaj bardzo szybki numerek. Kiedy powoedzialm co znalazlam on potwierdzil ze pisze z tymi kobietami, jednak przysiegal ze z nikim sie nie umawia. Od romowy z nim, wyczyscil telefon, jednak teraz zabiera komputer do toalety, domyslam sie ze tam pisze z tymi kobietami. Te rozmowy nie byly tylko erotyczne, ale rowniez przyjacilskie. CCo powinnam zrobic? Jakies rady? moze ktos byl w podobnej sytuacji?

Gość gość
Jakiej rady chcesz mając zdrajce u boku? Widocznie odkąd nie sypiacie razem robi to z inną. A czemu sex się skończył? Jakie między wami inne sprawy w domu pomaga ci płaci rachunki ?

Gość gość
wyrzuc ch'uja z domu ! potem rozwod ! nie ludz sie ze sie zmieni, kazdy facet to skur/wiel, kazdy i tak cie zdradzi, faceci nie sa zdolni do milosci, im tylko na zaliczaniu kobiet zalezy, to popaprany podgatunek:O

Gość gość
Przemysl co cie trzyma przy zdrajcy i czy jesteś w stanie patrzeć w sobie w twarz. Jak sobie wyobrazasz życie dalej. Ma jakieś zalety utrzymuje cie ? Pytam poważnie zrób listę pozytywów i pytanie jak się do ciebie odnosi? Przeprosił cie czy z ryjem wyszedł?

Gość gość
Sex sie skonczyl bo ja zawsze inicjowalam i kiedy przestalam to seks zanikl zupelnie :(

Gość gość
Ważne udokumentować jego pisanie i zdrady żebyś wyciągnęła większe alimenty

Gość gość
dziś Przemysl co cie trzyma przy zdrajcy i czy jesteś w stanie patrzeć w sobie w twarz. Jak sobie wyobrazasz życie dalej. Ma jakieś zalety utrzymuje cie ? Pytam poważnie zrób listę pozytywów i pytanie jak się do ciebie odnosi? Przeprosił cie czy z ryjem wyszedł? xxx Wspolnie placimy rachunki ale to ja mam wiekszy majatek niz on. Dzieki mnie kupilismy dom i samochody

Gość gość
on nawet sie nie kryje z ta prostytucja, zdradami, w toalecie obnaza sie przed kamerka, umawia na seks z laskami, a ty nadal z kims takim mieszkasz??? serio??????[szok i niedowierzanie]

Gość gość
autorko, w małżeństwo to bawisz się tylko Ty. Co za człowiek z Twego męża jeżeli tak postępuje. Niestety, nie wróży to trwałego, normalnego związku opartego na miłości, wierności i odpowiedzialności. Przegapiłaś wiele spraw lub wzięłaś sobie niedorosłego do małżeństwa.

Gość gość
Bardzo Ci współczuję. Musisz myśleć teraz o sobie i przekalkulowac wszystko

Gość zdradzana_zona
dziś Ważne udokumentować jego pisanie i zdrady żebyś wyciągnęła większe alimenty xxx mam zdj. Nie wiem czy on sie z nimi spotykal w realu

Gość gość
po co ty z nim jestes?

Gość gość
To pieknie bo jak kupiliscie dom i samochody to majątek macie wspólny wiec musisz mieć dowody do sądu żeby gnoj nie położył jeszcze łapy na połowie majątku

Gość gość
dziś autorko, w małżeństwo to bawisz się tylko Ty. Co za człowiek z Twego męża jeżeli tak postępuje. Niestety, nie wróży to trwałego, normalnego związku opartego na miłości, wierności i odpowiedzialności. Przegapiłaś wiele spraw lub wzięłaś sobie niedorosłego do małżeństwa. xxx pytam o rade, nie musisz mnie krytykowac

Gość gość
zakoncz to jak najszybciej !!! on jest z toba tylko z wygody i dla kasy nie widzisz tego?

Gość gość
zrozum ze to juz nie ważne czy się z nimi spotykał w realu. Splunelabym mu w twarz po przeczytaniu jego rozmów

Gość gość
Ile razy mam jeszcze powtarzac ze lepiej byc samemu? :D

Gość zdradzana_zona
gość dziś zakoncz to jak najszybciej !!! on jest z toba tylko z wygody i dla kasy nie widzisz tego? xxx Tez tak mysle. Teraz jest wyjatkowo mily

Gość Pannaobiektywna
Rzuć go, rozwiedz się, on się nie zmieni, będzie to może i dla ciebie ciężkie przez początkowy okres, ale szanuj się i zrób to..

Gość gość
Pogadaj z nim szczerze. A jak nie to się trzeba rozstać .

Gość gość
Jesteś poprostu daremna w łóżku dlatego szuka innej, co z tego że często inicjowalas sex, jak na talerzu podajesz kał to lepiej zjeść na mieście. Kiedy w końcu zrozumiecie że sex jest w związku bardzo ważny, sex a nie rozchylenie nóg.

Gość zdradzana_zona
dziś zrozum ze to juz nie ważne czy się z nimi spotykał w realu. Splunelabym mu w twarz po przeczytaniu jego rozmów xxx powiedzialam mu ze wiem od kilku miesiecy wiec on sie obrazil ze wiedzialam a mu nie powiedzialam wiec pewnie mam go gdzies

Gość gość
18.36 weź się piepr/znij o ścianę łbem

Gość gość
dziś Jesteś poprostu daremna w łóżku dlatego szuka innej, co z tego że często inicjowalas sex, jak na talerzu podajesz kał to lepiej zjeść na mieście. Kiedy w końcu zrozumiecie że sex jest w związku bardzo ważny, sex a nie rozchylenie nóg. xxxx on nigdy nie chcial. Jest sporo starszy niz ja.

Gość gość
Jak widzisz szuka i chcę. Nie chciał z tobą, pimysl z jakiego powodu. Sex to nie tylko stosunek, to atrakcyjny wygląd, kokietowanie, sexapell

Gość gość
Rzucisz go i co dalej, poznasz kolejnego i za jakiś czas historia się powtórzy

Gość zdradzana_zona
to co radzicie?

Gość gość
Chcesz tak żyć? Jeśli nie, to zbieraj dowody na jego zdradę i się rozwiedź.

Gość zdradzana_zona
Myslicie ze sie z nimi spotykal w realu?