Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż naciska abym do końca listopada zrobiła badania DNA dziecka

Polecane posty

Gość gość

A pod koniec listopada mija 6 miesiecy od urodzenia...czy jezeli po 6 miesiacach sie okaże że to jednak nie mąż jest ojcem, to czy bedzie płacił alimenty? Jestesmy po slubie jak coś.

Gość gość
Jezuuuuuuu ile mozna tych p**********h prowokacji a la maz nie jest ojcem dziecka, pisac Nuda nuda nuda Idz sie wez za sprzatanie lepiej

Gość gość
Jeśli figuruje jako ojciec dziecka, ale biologicznie nim nie jest, to chore prawo w Polsce nakazuje płacić, ale jesli bedzie sie starał o zaprzeczenie ojcostwa, to trzymam kciuki za niego, zeby sie wykręcił. Swoja droga wiem, ze to prowo, bo on sam ma prawo takie badanie przeprowadzić, a ty jestes beznadziejna, bo pierwsze co czy bedzie płacił:O Ale kilka ameb na pewno podbije temat.

Gość gość
Ślub nie powstrzymał cie przed puszczaniem się?? Nie. Ty bedzisz palcic jemu alimenty za to że go w cudzego dzieciaka chcesz wrobic

Gość gość
No coz to forum mnie nie zaskakuje Pozdrawiam debili ktorzy jeszcze na takie oklepane prowokacje odpisuja Czolem debile :) !

Gość gość
A mnie bardziej ciekawi, kto i po co takie prowa tworzy. Czyżby redakcja, żeby mieć odsłony?

Gość gość
dziecko może mieć i nawet kilka lat liczy się czas od odwiedzenia się że nie jest biologicznym ojcem wtedy na to ma pół roku aby wnieść sprawę do sądu.