Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odstąpiłem koledze dziewczynę, a on teraz chce mnie bić, bo czuje się o nią

Polecane posty

Gość gość

zazdrosny :( Poznałem parę miesięcy temu, po raz pierwszy fajną dziewczynę. Seksu między nami nie było, tylko jakieś buziaczki i macanki itp. Aż pewnego dnia spędzałem czas u siebie w domu ze swoim przyjacielem, takim bardzo kumatym i doświadczonym w tych sprawach. Pokazałem mu jej zdjęcie. A on mi na to, że to nie dziewczyna dla mnie, że za wysoka liga dla mnie, że potrzebuje konkretnego bolca, a i ja, jak to powiedział "powinienem skakać od razu na głęboką wodę" i zacząć od niższego pułapu. Powiedział mi też, żebym dał mu namiar na nią, usunął się od niej na parę dni, a on mnie w zamian poduczy w pubie, jak się podrywa itd. Zrobiłem jak mi kazał, teraz są ze sobą, przy czym ona mieszka w moim sąsiedztwie. A on mi grzecznie, ale grożąco daje do zrozumienia, żebym się do niej nie zbliżał. Raz mi powiedział, że mam szczęście, że jestem dobrze wychowany i nachalny do zajętych pań, bo dzięki temu mam ząbki wszystkie i zaznaczył, że dobrze by było, gdybym o nim pamiętał. Innym razem (chyba opowiadała mu o naszych macankach) powiedział, że mam szczęście, że on jest tolerancyjny, bo inaczej u moich rączek na jednym gipsie by się nie skończyło, za ich wyskoki... Ale to nie koniec historii. Potem udało mi się potem poznać inną fajną dziewczynę w pracy. Parę dni temu jechaliśmy tramwajem i on nas widział. Wczoraj go spotkałem, a on się na mnie patrzy, uśmiecha się i mówi do mnie: fajna ta twoja nowa laska, w sam raz dla mojego kumpla. Podam mu numer do ciebie...:(

Gość gość
Sierota z Ciebie nie facet. Fajtłapa totalna nie dziwota, że kobiety nie możesz znaleźć.

Gość gość
JAkoś dwie znalazłem

Gość gość
Nie wierzę, że jesteś aż taką pierdołą i takim frajerem. To musi być prowo.

Gość gość
Ten twój kolega to taki Ramsay Bolton.

Gość gość
no nie wiem. ramsay bolton to taki typowy anglik jest, moj kolega ma południowy wygląd

Gość gość
żartował raczej z tym numerem:)

Gość gość
no no, nieladnie balamucic kolezanki w pracy. chcesz znalesc dziewczyne? od czego sa biura matrymonialne i portale randkowe? gdzie robotajesz, tam nie ****ajesz, nie slyszales?

Gość gość
Hahaha :) ale ciamajda. Przeproś że nie masz dziewczyny dla 3 kumpla i zaproponuj że sam mu possasz

Gość gość
Powiem bez ironi, że mądry chłopak z ciebie. Alpha f**ks, beta bucks Dobrze, że to pojąłeś i znasz swoje miejsce w szeregu