Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiany w piersiach w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Lekarz za 2 tyg. Czy ktoś miał bolesna zmianę w jednej piersi w ciąży? Co to może być teoretycznie wiem od wlukniaka po nowotwór a z punktu praktycznego? Ktoś miał podobna historie i mógłby się podzielić? Obecnie 19 tydz kolejna ciąża, wcześniej karmiłam piersią.

Gość gość
Równie dobrze może to być gruczoł mleczny który się uaktywnia. Może zalega w nim już siara. Lekarz rozwieje wątpliwości. Na nowotwór bym nie stawiała, ten na początku nie jest bolesny i nie pojawia się w ciągu kilku tygodni. Obstawiam gruczoł mleczny.

Gość gość
Dziękuje za odpowiedz, na logikę tez bym tak obstawiała. Poczekam spokojnie do wizyty

Gość gość
Jeden z moich przyjaciół ma raka, wykryty w lutym zeszłego roku . Lekarze dali mu kilka miesięcy życia. W tej chwili chodzi na cykle chemii i i stosuje krople które wyszukał w necie dobre opinie na temat oleju CBD 5 % essenz ... kupił 3 takie buteleczki w Poznaniu na ul. Ratajczaka 33 i stosował co miesiąc taką porcję mają też sklep internetowy jak komuś daleko www.konopiafarmacja.pl Świeże wyniki rezonansu - choroba cofnęła się o prawie połowę . Zaznaczam tylko, że to rak w IV notabene ostatniej fazie, więc lekarze nie dawali żadnych szans Cóź nauka i medycyna jest potrzebna, ale nie można jej zawierzać w 100% tylko szukać innych rozwiązań oczywiście w granicach rozsądku. Lekarze mówią, że to cud. nie wiem czy można profilaktycznie stosować ten olej w ciązy to musisz doczytać

Gość gość
No jasne wszyscy leczymy się u szamanów, profilaktyczne zażywanie leków na raka? Yebnij się w czoło. Ja myśle ze raz w roku chemię tez by można było brać a co tam, pytanie w ogóle nie dotyczyło raka a jakiś nawiedzony użytkownik już zrobił w wątku reklamę. Idź reklamować swoje chore tezy pod kościół nie zapomnij tylko powiedzieć ze z pisu jesteś i to bóg przemawia przez ciebie DEBILIZM