Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wolni faceci ktorzy szukaja kobiety

Polecane posty

Gość gość

stawiaja milion wymagan kobietom, szukaja samych nieistniejacych idealow i nic nie oferuja w zamian

Gość gość
Nieprawda 10 min i mam randkę, sami chętni.

Gość gość
o tak, na randke zawsze chetni, bo mysla ze por'uchaja ale do zwiazku milion wymagan z kosmosu

Gość gość
Ja w zasadzie nie mam żadnych wymagań co do kobiety, może nawet nie mieć piersi. Ważne żeby była:(

Gość gość
A potrafisz wymienić przynajmniej kilkanaście z tego miliona wymagań?

Gość gość
wolni faceci dziela sie na 2 grupy: 1/ desperaci, ktorych parówa mocno swędzi - tacy szybko i z kazda chca sie spotkac, bo licza ze ktoras zaru'chaja, nie sa zainteresowani poznaniem sie 2/ ksieciunia - faceci ktorzy uwazaja sie za niewiadomo co, zadna nie spelnia ich wygorowanych wymagan, nawet oni sami, czekaja na idealne modelki, pieknosci i bostwa latami, a noz kiedys spadnie z nieba

Gość gość
16:24 dodam jeszcze, że może być nawet aseksualna czy bezpłodna:( Wiem, jestem desperatem:(

Gość gość
znowu to samo? tamten temat nie wypalił to teraz tutaj szukasz poklasku? najprościej zwalić winę, że nie ma się powodzenia na innych ja jakiś czas temu poznałem dziewczynę generalnie nie w moim typie kompletnie jednak dałem jej szanse nie robiąc jednocześnie nadziei chciałem Ją po prostu lepiej poznać myślałem, że przy np. 5 spotkaniu bardziej się otworzy i zaczniemy normalnie rozmawiać tymczasem ona jest strasznie małomówna nie wyobrażam sobie związku z taką kobietą celowo np. umilkłem i czekałem na jakikolwiek znak z Jej strony mijały tygodnie i nic, zero odzewu w końcu nie wytrzymałem i sam zagadałem odpisała niemal natychmiast co i tak było dziwne zazwyczaj odpisywała po kilku godzinach, a czasami nawet dniach raz nawet wydawało mi się, że coś w niej pękło, ale to tylko było chwilowe tak jak by robiła to na siłę chcąc sprawdzić jaka będzie moja reakcja po czym znów była sobą uznałem, że jestem tylko opcją rezerwową a mamy po tyle lat, że to ostatni gwizdek dla obu stron ja jednak wole być sam niż z kimś kto nic od siebie nie daje nie oczekiwałem wiele ale też nie będę z kimś na siłę

Gość gość
To prawda, dlatego ja wolę zonatego. On jest normalny, dojrzaly psychicznie, potrafil utrzymac*****elegnowac związek, zadowolic kobietę, wychowac dziecko, o mnie tez umie zadbać. A kawaler nawet wokol siebie nie zrobi, trudno by wymagac aby potrafil zainteresowac kobietę

Gość gość
16:39 i traktuje Ciebie jak taką szmacianą lalkę do wydymania brawo, jesteś zapewne szczęśliwa z tego powodu i dumna nie każda prostytutka ma stałego klienta i to w dodatku tak hojnego no chyba, że Ciebie nie sponsoruje w takim razie jesteś głupsza od prostytutki i jeszcze się tym chwalisz o tak, pełen szacunek

Gość gość
16.28 Przyznaję,że szukałem ładnej i zgrabnej, a przy tym mądrej dziewczyny, ale nie byłem żadnym księciuniem. Co ja mam poradzić na to, że nie byłbym szczęśliwy z przeciętną z wyglądu i niezgrabną dziewczyną. Łatwo mi nie było gdyż mając lat 23 szukałem dziewczyny w wieku ok. 20 lat, a ładne w tym wieku już od dawna były zajęte. Udało mi się. Miałem szczęście. Pomogli mi koleżanka i kolega,którzy zeswatali mnie z ich wspólną, atrakcyjną koleżanką.

Gość gość
16:50 Dobrze, że Tobie pomogli bo inteligencją to Ty nie grzeszysz. Po co kierujesz te słowa do mnie? Ja swoje kierowałem do autorki, która jest kobietą. Tymczasem odpowiada mi jakiś mężczyzna.

Gość gość
Do 16.58 Założę się o to, że nie jesteś atrakcyjną z wyglądu kobietą co wcale nie oznacza, że nie jesteś wartościową osobą. Świadczy o tym twój ostry komentarz.

Gość gość
17:04 Ty za to jesteś idiotą. Piszę w formie męskiej, jestem mężczyzną, a Ty się zakładasz o to, że nie jestem kobietą? Genialne!

A to coś dziwnego, że każdy chce partnera atrakcyjnego fizycznie jak i intelektualnie/charakterologicznie oraz zaradnego? 00 Kobieta chce przystojnego, charakternego z fachem i mieszkaniem, mężczyzna chce ładnej, miłej lubiącej seks i potrafiącej zadbać o dom. 00 Jeśli takie nie jesteście to czego miałczycie równocześnie mierząc jak najwyżej?

Gość gość
Ja taka jestem :)

Gość gość
17.07 O 16.28 były 3 komentarze.

Gość gość
To teraz juz wiem, ze zawsze bede sama.

Gość gość
Ja też taka jestem ale niestety poznałam samych desperatów wg definicji wymienionej powyżej więc nadal sama.

Gość gość
a ja nie spelniam wymagan facetow

Gość gość
Założę się, że żadna z Was i tak nie chciałaby starego prawiczka:(

Gość gość
Znowu ta frustratka zakłada tematy.

Gość gość
Do 16.28 Ja też spotkałem małomówną dziewczynę. W towarzystwie ona była tylko słuchaczką. Postanowiłem spotykać się z nią gdyż ona była po prostu śliczna. Dlaczego miałbym z niej zrezygnować tylko dlatego, że była nieśmiała i małomówna? Początkowo było ciężko. Musiałem wciąż nadawać gdyż ona mało mówiła, więc gdy skończył się temat, musiałem unikać krępującej ciszy. Były chwile zwątpienia. Myślałem nawet o tym aby dać sobie spokój. Na szczęście wytrzymałem najgorszy okres. Po krótkim czasie zmniejszyliśmy dystans gdyż dochodziło już do pieszczot i pocałunków. Dziewczyna rozkręciła się. Została moją życiową partnerką.

Gość gość
gość dziś - piękna, budująca historia! Niestety mało jest mężczyzn, którzy widząc kobietę- mimo początkowych trudności uparcie robią wszystko, żeby poznać ją bliżej. Twój upór został nagrodzony. Życzę Wam wielu pięknych wspólnych lat! Pozdrawiam

Gość gość
Kobiety są pustakami bo lecą tylko na wygląd

Gość gość
gość dziś - faceci są pustakami bo interesuje ich przede wszystkim seks.

Gość gość
17.44 Dziękuję za miłe słowa. Pozdrawiam Ciebie serdecznie z Pomorza.

Gość gość
17:44 Jaka to niby piękna i budująca historia? Gdyby nie była piękna i nie chciał jej przelecieć to by nic nie było. Weź pod uwagę fakt, że on napisał życiowa partnerką, a nie żoną. To po pierwsze, a po 2.... Ja wole najpierw kogoś poznać zanim dojdzie do kontaktu fizycznego. Ten koleś najpierw zaliczył, a potem poznał. Tak, to naprawdę piękne. Piękne to by było wówczas gdyby była normalna, a nie piękna, a po tych wielu miesiącach ona się przed nim otworzyła, przyjaźń, miłość, zaręczyny, kontakt fizyczny, ślub, dzieci, dom, rodzina...

Gość gość
gość dziś - a ja Ciebie z Południa Polski :)

Gość gość
Co ty p********z najlepsze związki jakie miałem z kobietami zaczynały się od pocałunku i seksu po co poznawać się miesiącami i powoli rozkręcać to bez sensu lepiej poznać się szybko A co jak pierwszy raz będzie nieudany i będzie po czterech miesiącach wówczas tracisz 4 miesiące a można było znaleźć kogoś innego i uprawiać z nim lepszy seks