Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiś frajer startuje do dziewczyny która mi się podoba

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ona mu na to pozwala zamiast powiedzieć s********j?

Gość gość
bo może to jest to coś, dużo bardziej niż z tobą

Gość gość
W jaki sposób startuje?

Gość gość
Zagaduje i zaczepia ją, ale ona nie patrzy tak jak na mnie na niego. To taki błazen, bardzo nieatrakcyjny z wyglądu, z nadwagą a gęba jak ziemniak.

Gość gość
Byłem w identycznej sytuacji. Poszedłem z kolewna imprezę, a tam przyczepił się do niej jakiś smutny frajer. Byłem przekonany, że ona go spławi. Myliłem się. Po godzinie on już trzymał ją za rękę, a ona o zgrozo nie wyrwała mu swojej dłoni. Byłem wściekły. Jak ona mogła mu coś takiego zrobić. Powinienem wyjść natychmiast z tej imprezy. Żałuję, że tego nie zrobiłem. Po imprezie ona zamiast wracać ze mną, wracała z tym smutasem. Trzymali się za ręce. To jeden z najgorszych momentów jaki przeżyłem w czasach gdy miałem te 18-20lat.

Gość gość
A ja właśnie zjem codzienny zestaw sushi za 75zł.

Gość gość
To zupełnie inna sytuacja i bezsensowne porównanie. On nie ma u niej szans, tylko po co ona na to pozwala.

Gość gość
Myślę o niej poważnie, ale to mnie zniechęca.

Gość gość
Gdybyś był tak slawny i bogaty jak ten smutas to też wyszedłbyś z tą nastolatka za rękę;)

Gość gość
Do 17.50 Gdybym był tak śmiały jak ten smutas to wyszedłbym z nią z imprezy trzymając się za ręce. Gdybym miał doświadczenie w tych sprawach, on do niej nawet by się nie zbliżył. Pilnowałbym jej przed podrywaczami. Wtedy jeszcze nie zdawałem sobie sprawy z tego, że gdy przychodzi się z atrakcyjną koleżanką na imprę z udziałem nieznanych mi facetów, to trzeba jej pilnować jak oka w głowie. Gdybyśmy byli parą nie doszłoby do tej sytuacji. Ona potem tłumaczyła mi się, że skoro nie byłem jej chłopakiem, mogła robić co chciała tymbardziej, że czekała na to że zaproponuję jej związek, ale ona się tego z mojej strony nie doczekała.

Gość gość
Co z tego, że jest nieatrakcyjny z wyglądu, może za to jest symaptyczny?

Gość _Carycka
Do odwaznych swiat nalezy

Gość gość
Do każdej baby startuje i leci tylko na wygląd. Trochę go znam.

Gość gość
dobra, synek, skad ta frustracja? jajka ci jeszcze nie zarosly? jak ci sie podoba, to jej to powiedz, bronic komus mozesz jedynie w momencie, kiedy bedziecie para. inaczej mordke w glebe i nie chrmukaj. a jak jestescie - to jest to temat do rozmowy. rozmowy, nie wsciekania sie.