Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrobiłam w ojcostwo ale nie czuje się winna. Porozmawiajmy

Polecane posty

Gość gość

Nie czuje się winna mimo iż kocham męża. Tak to prawda - wrobiłam, chociaż nie lubie tego słowa. Byliśmy ze sobą 2 lata, on się nie decydował a ja byłam przed 30 i dziecko chciała mieć - z nim. On jednak ciągle używał prezerwatywy wieć zadziałam inaczej. bardzo go kocham nie przeszlo mu przez myśl że on może nie byc ojcem. Córka ma 3 lata, jest b. podobna do mnie (grupa krwi ta sama co ja). To sie nigdy nie wyda a jestesmy juz malzenstwem wiec jestem szczesliwa i staram sie byc b. dobra zona i matka.

Gość gość
To egoistyczne, podłe i płytkie. I głupie. Jak można potem mówić, że się kogoś "kocha". Tak, kocha, ale wybrakowaną i podporządkowaną swoim oczekiwaniom miłością. Skoro tak nie uważasz, to powiedz o tym mężowi, a nie tu na forum. Przecież nie czujesz się winna. Dlaczego więc tego nie zrobisz? Dla mnie to żałosne. "Porozmawiajmy" - po prostu mu powiedz, z chęcią z Tobą porozmawia.

Gość gość
No i czym sie chwalisz? Ja postawiłam sprawe jasno, - albo zrobisz mi dzieciaka, albo sie rozstajemy. Córka ma 13 lat, jesteśmy razem 15 , mamy jeszcze syna. Nie wrobiłam go w dzieciaka, , mam czyste sumienie. Jeżeli by odmówił, znaczy ze jego uczucia nie były dosc silne. Kropka. A ty rozłóż nogi jeszcze raz, poki 500+ daja

Gość gość
A o czym tu rozmawiać? Jaki jest sens tematu?

Gość gość
Myslę, że autorka mimo wszystko nie czuje się z tym dobrze i szuka usprawiedliwienia. Chciałaby, aby ktoś jej napisał, że dobrze zrobiła.

Gość gość
więc kto jest ojcem Twojego dziecka??

Gość gość
Zaraz.. Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Ojcem twojego dziecka nie jest twój mąż?

Gość ititit
To jest skrzywdzenie dwóch osób, mężczyzny i dziecka, z powodu swojego tchórzostwa (trzeba było powiedzieć, że chce się dziecka ponad wszystko i rozstać, a nie oszukać w najbardziej podły sposób) i głupoty (większości dramatycznych skutków taka osoba nie przewidziała).

Gość gość
Przecież to prowokacja. Potem na WP będą artykuły.

Gość gość
to kto jest ojcem dziecka , czy ojciec wie że jest ojcem,

Gość gość
Ojciec nie wie że jest ojcem, nie wiem kto nim jest, nie znałam go i po tylu latach nie poznam.

Gość gość
Gdybym kochała męża to tylko z nim chciałabym mieć dziecko.

Gość gośćSylwias
11.51 to co piszesz jest prymitywne ,straszne nie wyobrażam sobie czegoś takiego.Sama mam córkę 15 lat i syna prawie 21 lat ale oboje z mężem ,powiedz mi jak można mieć dziecko z innym facetem no jak?? dla mnie to nie pojęte!

Gość gość
jak to go nie znałaś to gdzie pod latarnią go poznałąś

Gość gość
Glupota-zrobilas dziecko z innym facetem? Moglas przekuc gumke, albo wziac prezerwatywe po wytrysku i zaplodnic sie strzykawka. przynajmniej on by byl ojcem.

Gość gość
Nie znalas go? To znaczy jakis anonimowy dawca?

Gość gość
Prowo. Albo się puściła wpadła i glupa zrnie.

Gość gość
Nudne oklepane prowo z tematu, maz nie jest ojcem dziecka, ,ile tu juz takich bylo nudnych prowokacji he he

Gość gość
Racja provokacja widać od razu