Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stosunek przerywany a zabezpieczenie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pod koniec września rozstałam się z chłopakiem. 12 października poniosło mnie i kolegę. Stosunek był w prezerwatywie do końca a finał w środku. W niedziele 14 października doszło do spotkania z byłym chłopakiem w którym postanowiliśmy spróbować od nowa i doszło między nami do stosunku przerywanego dwa razy pod rząd i w poniedziałek powtórka. 30 września był pierwszy dzień mojej ostatniej miesiączki 2 listopada zrobiłam test który pokazał dwie kreski. Chciałabym się dowiedzieć w którym przypadku najprawdopodobniej doszło do zapłodnienia, stosunek w prezerwatywie z finałem w środku czy stosunek przerywany dwa razy pod rząd?

Gość gość
Nikt tu nie jest wróżką ani jasnowidzem.

Gość gość
Zdecydowanie w tym drugim przypadku.

Gość gość
Dobrze wiedzieć

Gość gość
przypadek numer 2 to pewna ciąża Stosunek przerywany nie chroni przed zapłodnieniem .

Gość gość
podejrzewam,że po tym przerywanym bo pewnie facet nie umiał wyskoczyć na czas :O...XXI wiek a ta wpadkę zaliczyła,trzeba być kompletnym debilem :O:O

Gość gość
Spokojnie, liczyłam się z konsekwencjami. Raczej chciałabym poznać opinie innych czy jakimś cudem do zapłodnienia mogło dojść, gdy prezerwatywa znajdowała się na sprzęcie a sprzęt we mniw podczas wytrysku...

Gość gość
ciąza po stosunku przerywanym

Gość gość
Jezu al ty durna jesteś . Prezerwatywa jes środkiem antykoncepcyjnym, stosunek przerywany nie. Takich debii powinni kastrować by ne przekazywali głupot dalej.