Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To co zobaczyłam dziś na olxie to jakis dramat...

Polecane posty

Gość gość

Wyobrazacie sobie, ze ludzie wystawiają dziecięce uzywane majtki? I jeszcze w opisie jaka para ile kosztuje.. uwazam ze takie rzeczy kazdy powinien miec nowe, ale jak widac są az tak roszczeniowe osoby co nawet uzywane gacie za 2 zlote opchną...

Gość gość
to dla fetyszystów xD

Gość gość
No co Cie tak dziwi?Ja kupuje w lumpie uzywki.Piore prasuje i uzywam dluzej niz wiekszosc nowych.

Gość gość
Damskie też wystawiają ludzie na sprzedaż

Gość gość
To już przesada. Rozumiem kupić używaną kurtkę, bluzkę czy sukienkę, ale bieliznę i buty każdy powinien mieć nowe.

Gość gość
21.18 racja

Gość gość
Ja widziałam ogłoszenie używanych myjek dziecięcych (do kąpieli) Takie frote. Nosz k****.

Gość gość
Też mnie to zawsze śmieszyło.... Ale wiecie co... Dziwi mnie tak samo absurdalna cena majtek. Jak zaczęły drożeć kilka lat temu, to ostro poszły w górę i stanęły na idiotycznej cenie. Pierwsze tańsze z brzegu po 5 zł, ciut lepiej dopracowane (wykończone, ładniejsze) za 7 zł??? Myślę więc, że te ogłoszenia to reakcja naszej strony rynku, konsumenckiej, i niech się ludzie dogadują, skoro chcą. CI od podaży niech sobie zupy nagotują z tych niechcianych towarów, przesadnie drogich.