Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy podjęlibyście taka prace na moim miejscu?

Polecane posty

Gość gość

mam 29 lat i poza półrocznym stażem praktycznie zero doświadczenia jeśli chodzi o pracę biurową. Wcześniej oczywiście pracowałam, ale jako kelnerka. Ostatnio dostałam propozycję pracy biurowek, gdzie od razu uprzedzono mnie, że nie będę miała czasem nawet czasu żeby napic sie kawy bo bedzie mnostwo obowiazkow, wiec boje sie, ze nie podolam. Drugim minusem- chyba najwazniejszym jest to, że bedzie to praca na odleglosc bo w innym miescie z moim facetem i boje sie, ze przez to nasz zwiazek sie rozpadnie- on ma wlasna firme i malo czasu na przyjazdy do innego miasta bo pracuje czasem i 7 dni w tygodniu. Plusem jest to, że wreszcie mialabym prace biurowa i doswiadczenie. Płatna jest tak średnio bo jakies 2,5 tys na reke w duzym miescie. Waszym zdaniem warto ja podjac czy jeszcze poczekac az cos sie trafi w moim regionie? Mam kilka upatrzonych ofert,ale nie wiem czy mnie tam przyjmą pomimo zaproszenia na rozmowę. Decyzje musze podjac w ciagu kilku dni...

Gość gość
Aha i jesli chodzi o pieniadze to mam inne zrodlo dochodu - wynajmuje mieszkanie, ale do pracy i tak musze pojsc bo nie ma z tego mieszkania tyle pieniedzy co bym chciala... Takze nie pali sie jesli chodzi o pieniadze, ale do pracy i tak planuje pojsc

Gość gość
Aaaa i jeszcze jeden plusik mam bo mogę coś zarobić na boku noo nie dużo ale coś, otóż dałam ogłoszenie dla panów, bo bardzo potrzebuje kasy i lubię też seks,więc mam już zaliczonych kilka facetów w różnym wieku od 17 lat do 80 tki ...ale co mi tam pi zda nie masło nie wymyślił się jak mówią, ocencie czy zrobili byście tak samo w mojej sytuacji ???

Gość gość
Aaaa i jeszcze jedno, nie pali mi się z z tymi pieniędzmi tak bardzo bo nie kupuje kosmetyków ani bielizny, mam wrodzony spryt do wynoszenia takich rzeczy ze sklepów więc o to też nie musze się martwić. To wyżej to podszyw.

Gość gość
10;41, 1044- podszywy jak nietrudno sie domyslec ;)

Gość gość
Matko, myślałam, że na serio się zajmujesz sponsoringiem, już się nie chciałam nawet wypowiadać w tym temacie. Uważam, że jeśli masz jakieś dochody a nowa praca sprawiłaby ryzyko rozpadu twojego związku to powinnaś zaczekać z tą nową pracą, może coś znajdziesz lepszego.

Gość gość
dziś Podszyw ma cel zrobić na sobie jak najgłupsze wrażenie więc zlokalizowanie tego nie jest problemem :D

Gość gość
To ja 20:50.51.53.56 Ja jak bym była na twoim miejscu to zlała bym temat i nawet setnej sekundy nie zastawiała bym się no chyba że to był by preteks przed ucieczką od czegoś. Pa

Gość gość
Zlokalizowalam podszywa, już jedzie do niego policja