Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zona prawie ginekolog

Znalazłam domowy sposób na grzybicę pochwy!

Polecane posty

To nie żaden żart! Wszystko zaczęło się od tego, że przez pewien czas brałam antybiotyki, bo miałam zapalenie płuc. Oczywiście w wyniku kuracji wyleczyłam się z tego, ale niedługo po wyzdrowieniu pojawiły się twarożkowate upławy. :) Normalnie poszłabym do ginekologa, ale raz, że nie miałam czasu, a dwa, że za wizytę ginekolog bierze w moim mieście 170 zł. Wtedy, podczas pobytu w łazience, olśniło mnie! Mój mąż od dawna zmaga się z łupieżem, no i zobaczyłam TO! Nowiutką butelkę NIZORALU! Łupież jak wiadomo wywoływany jest przez grzyby, a sam szampon zawiera środek grzybobójczy. Wystarczyło, że skojarzyłam fakty i siuuuuuup! nalałam sobie tego szamponu do pisi. :) Potem założyłam wkładkę higieniczną, żeby nie pobrudzić bielizny i poszłam tak do pracy. Na początku trochę swędziało i piekło, czasem nawet drętwiało, ale nie przejmowałam się. Stosowałam zabieg jeszcze przez pewien czas, teraz już mam ładny, zdrowy śluzik. Polecam. :)

Gość gość
czosnek se włóż

Nie, bo mąż będzie chciał mi zrobić minetkę, a tu będzie waliło czosnkiem. A Nizoral jest bezwonny. :)

Gość gość
Nic odkrywczego - wiele osób leczy się środkami na grzybicę stóp - ale to ryzykowne, bo błona śluzowa (w której masz grzyby) jest o wiele delikatniejsza niż skóra i długo się goi.

Gość gość
kretynka XD przyznaj się, że dajesz d**y cepom z twarogiem na k*****e.

Gość gość
A wcześniej twoj stary walił konia tą butelką. Przegryw:D

Gość gość
Tosziro nasrał do tej butelki XD

Gość gość
Obrzydzenie mnie bierze na samą myśl, że komuś grzyby na śluzówce rosną. Przecież ich grzybnia jest zakorzeniona w tkankach. Jezus Maria, fuj.

Gość gość
Zona prawie ginekolog, to mąż Ci minetę robił jak miałaś grzyba, a czosnkiem będzie się brzydził?

Gość gość
Co to za rodzina. On ma grzyba na głowie, ona ma grzyba w c***e. Dobraliście się. A które z was skrobie grzyby z pięt na obiad do sosu albo zupy?

Gość gość
Kurcze, moj ma tylko na pobudzenie cebulek.. kaze mu nim wacka myc :D

Gość gość
Edukacja seksualna w Polsce leży i kwiczy :( - wszyscy mamy grzyby w błonach śluzowych (w gardle, jelitach, pochwie itd.) - robią dla nas dobrą robotę o ile zachowują równowagę z innymi mieszkańcami naszego organizmu np. bakteriami. W przypadku grzybicy następuje zbyt duży wzrost tych grzybic, ale u zdrowej osoby tez one są. Dlatego grzybice tak trudno się leczy - bo nie można tak po prostu wybić grzyby środkiem grzybobójczym tylko trzeba doprowadzić do równowagi.